Groot en trouw bereik met interessante tarieven!

TV Valkenburg is een bekend nieuwsmedium in Zuid-Limburg. Via TV, Tekst-TV en internet brengen we dagelijks nieuws, programma’s en andere wetenswaardigheden naar ons publiek. Een uitstekend  platform om te adverteren en iedereen van het bestaan van uw zaak en uw producten op de hoogte brengen.

TV Valkenburg zendt elke dag en elk uur eigen TV programma’s uit. Tussen de programma’s zenden wij TV Commercials uit. Een TV Commercial heeft een vaste duur (bijvoorbeeld 20 seconden) en kan bestaan uit bewegend beeld of geanimeerde foto’s met eventueel muziek of ‘voice over’.

In korte tijd en door herhaling komt uw boodschap op een speelse wijze over op de kijkers.

TV Valkenburg is te zien in een groot deel van Zuid-Limburg via Ziggo en alle andere TV aanbieders zoals KPN, XS4ALL, T-Mobile, Tele2, etc. Het potentieel bereik is hiermee ongeveer 375.000 mensen. Daarnaast is ons TV kanaal ook via een live stream in de hele wereld te zien.

De kosten van een TV Commercial bestaan uit twee delen:

  1. het (laten) produceren van de commercial zelf
  2. uitzendkosten

Rondom onze dagelijkse TV programma’s informeren we kijkers met actueel nieuws en informatie via Tekst-TV met populaire muziek omlijst. In Tekst-TV hebben we ook ruimte voor advertenties. In een Tekst-TV reclameblok kunt één of meerdere “dia’s” laten tonen.

TV Valkenburg is te zien in een groot deel van Zuid-Limburg via Ziggo en alle andere TV aanbieders zoals KPN, XS4ALL, T-Mobile, Tele2, etc. Het potentieel bereik is hiermee ongeveer 375.000 mensen. Daarnaast is ons TV kanaal ook via een live stream in de hele wereld te zien.

Een Tekst-TV advertentie levert u aan in 1920 x 1080 pixels in 72DPI (JPG, GIF of PNG).

Via onze website, die u momenteel bezoekt, bereiken we duizenden bezoekers per dag. Als actueel en informatief lokaal nieuwsmedium hebben we niet alleen bezoekers uit de gemeente Valkenburg aan de Geul maar vooral ook de regio Zuid-Limburg en de rest van Nederland.

Op onze website hebben we twee advertentieruimtes:

  1. onderaan elk nieuwsbericht staat een langwerpige advertentie (deze levert u aan in 700 x max 250 pixels in 72DPI, JPG, GIF of PNG)
  2. op elke pagina staat rechts direct onder “het Weer” een advertentie (deze levert u aan in 330 x 275 pixels in 72DPI, JPG, GIF of PNG)

Beide advertentieruimtes bevatten advertenties in een carrousel.

Ook een pakkende en eigentijdse commercial of advertentie?

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze acquisiteurs via onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Nieuw bij TV Valkenburg

Met gepaste trots presenteren we u hier de nieuwste reclame uitingen van onze klanten. Deels “in house” ontworpen en gemaakt en deels aangeleverd door klanten zelf of hun reclamebureaus.

2017 augustus: Grand Hotel Monopole, nieuwe commercial.
Commercial - Grand Hotel Monopole - 2017-08 2017 april: Wechseler Schoenmode, nieuwe commercial.
Commercial - Wechseler-2017-voorjaar

Wist u dat?

  • In het eerste half jaar van 2017 de advertenties op deze website 2.434.679 keer getoond zijn?!! (bron: Google Analytics)
  • U hiermee de grootste ‘exposure’ heeft dan welk ander lokaal medium in de buurt?