Adverteren

(Digitale) marketing en het populaire media-platform van TV Valkenburg zijn dé ingrediënten voor een uitstekende verspreiding van uw reclameboodschap, productpromotie, aanbiedingen of diensten.

4.279.560

Adv. vertoningen

375.000

Huishoudens bereik

98.349

Social media bereik

79,8%

Mobiel toestel bereik

830.797

Website bereik

Groot en trouw bereik met interessante tarieven!

TV Valkenburg is een bekend nieuwsmedium in Zuid-Limburg. Via televisie, kabelkrant en onze website brengen we dagelijks nieuws, programma’s en andere wetenswaardigheden naar ons publiek overal in de wereld. Een uitstekend platform om te adverteren en iedereen van het bestaan van uw zaak en uw producten op de hoogte brengen.

TV-commercial

TV Valkenburg zendt elke dag eigen programma’s uit. Tussen de programma’s door zenden wij televisiecommercials uit. Een televisiecommercial kan bestaan uit bewegend beeld of geanimeerde foto’s met muziek en een voice-over.

Kabelkrant advertentie

Rondom onze dagelijkse televisieprogramma’s en onze kabelkrant informeren we kijkers met actueel nieuws en informatie. In de kabelkrant bieden we ook ruimte voor advertenties. In een een reclameblok in de kabelkrant kunt één of meerdere foto’s met een commerciële boodschap tonen.

Website advertentie

Via onze website bereiken we duizenden bezoekers per dag. Als actueel en informatief lokaal nieuwsmedium hebben we niet alleen bezoekers uit de gemeente Valkenburg aan de Geul maar ook uit de regio Zuid-Limburg en ver erbuiten.

Ook een pakkende en eigentijdse commercial of advertentie?

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze media-adviseurs via onderstaand formulier:

  Naam (*)


  E-mail (*)


  Telefoonnummer (*)


  Onderwerp


  Bericht


  * velden met een * zijn verplicht zodat we u kunnen bereiken indien nodig

  Voor de (persoonlijke) informatie verstuurd via dit beveiligde formulier geldt ons Privacy Statement.