4.176.908

375.000

71,2%

71,2%

Advertentie vertoningen
afgelopen jaar
Huishoudens potentieel TV bereik
Social Media bereik afgelopen jaar
Mobiel bereik

Groot en trouw bereik met interessante tarieven!

TV Valkenburg is een bekend nieuwsmedium in Zuid-Limburg. Via TV, Tekst-TV en internet brengen we dagelijks nieuws, programma’s en andere wetenswaardigheden naar ons publiek overal in de wereld. Een uitstekend platform om te adverteren en iedereen van het bestaan van uw zaak en uw producten op de hoogte brengen.

TV Commercial

TV Valkenburg zendt elke dag en elk uur eigen TV programma’s uit. Tussen de programma’s zenden wij TV Commercials uit. Een TV Commercial heeft een vaste duur (bijvoorbeeld 20 seconden) en kan bestaan uit bewegend beeld of geanimeerde foto’s met eventueel muziek of ‘voice over’.

Tekst-TV Advertentie

Rondom onze dagelijkse TV programma’s informeren we kijkers met actueel nieuws en informatie via Tekst-TV met populaire muziek omlijst. In Tekst-TV hebben we ook ruimte voor advertenties. In een Tekst-TV reclameblok kunt één of meerdere “dia’s” laten tonen.

Website Advertentie

Via onze website, die u momenteel bezoekt, bereiken we duizenden bezoekers per dag. Als actueel en informatief lokaal nieuwsmedium hebben we niet alleen bezoekers uit de gemeente Valkenburg aan de Geul maar vooral ook de regio Zuid-Limburg en de rest van Nederland.

Ook een pakkende en eigentijdse commercial of advertentie?

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze acquisiteurs via onderstaand formulier:

Naam (*)

E-mail (*)

Telefoonnummer (*)

Onderwerp

Bericht

* velden met een * zijn verplicht zodat we je kunnen bereiken en correct aanspreken indien nodig

Voor de (persoonlijke) informatie verstuurd via dit beveiligde formulier geld ons Privacy Statement.