Doe je mee?

TV Valkenburg brengt elke dag nieuws en actualiteiten uit de gemeente Valkenburg aan de Geul.

TV Valkenburg heeft ambitieuze plannen, wil graag uitgroeien naar een sterk merk en we hebben veel ideeën voor nieuwe programma’s. Daarvoor hebben we extra mensen nodig. Medewerkers die gemotiveerd zijn en mee willen werken aan professionele lokale televisie.

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om ons team te versterken.

Televisie

Televisieprogramma’s maken we in teams van twee of meer collega’s. Voor het nieuwsprogramma is dat vaak alleen een verslaggever/verslaggeefster en een cameraman of -vrouw die ook de reportage monteert. Voor (semi-)live programma’s werken we in teams van vijf tot soms wel twintig mensen. Ieder heeft dan een eigen taak, zoals presentatie, redactie, camera, geluid, regie, beeldschakeling, licht en techniek. Naast deze activiteiten om zijn er ook mensen verantwoordelijk om de gemaakte programma’s uitzendklaar te maken en te programmeren voor uitzending.

Website en kabelkrant

Een team van verschillende redacteuren schrijft dagelijks berichten voor de website. De nieuwsberichten komen ook op de kabelkrant. Bij de teksten tonen we ook foto’s die gemaakt zijn door collega’s.

ICT & AV-techniek

Een moderne omroep zoals TV Valkenburg is een en al techniek. Van computers tot opname en montage techniek en van webservers tot uitzendmachines. Hiervoor zijn een aantal collega’s verantwoordelijk. Zij zorgen dat TV Valkenburg innovatief en technisch altijd voorop loopt.

Doe je mee?

We willen iedere dag invulling geven aan onze ambitie om professioneel te berichten over nieuws, kunst en cultuur in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Lijkt het jou leuk om samen met ons deze ambitie te verwezenlijken? Stuur dan een berichtje naar info@tvvalkenburg.tv. We nodigen je vervolgens graag uit voor een kennismaking en rondleiding in de studio.