Doe je mee?

TV Valkenburg brengt elke dag veel nieuws uit de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Wij willen dit blijven doen in de toekomst. TV Valkenburg heeft ambitieuze plannen, wil graag uitgroeien naar een sterk merk en we hebben veel ideeën voor nieuwe programma’s. Daarvoor hebben we extra mensen nodig, medewerkers die sterk gemotiveerd zijn en mee willen werken aan goede lokale televisie.

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om ons team te versterken.

Televisie

Televisie programma’s maken we in teams van 2 of meer collega’s. Voor het nieuwsprogramma is dat vaak alleen een redacteur en iemand die camera bedient en later het beeldmateriaal monteert. Voor (semi-)live programma’s werken we in teams van 5 tot soms wel 20 mensen. Ieder heeft dan een eigen taak, bijvoorbeeld camera, geluid, redactie, regie, beeldschakeling, licht, techniek, etc. Naast deze activiteiten om programma’s te maken zijn er ook mensen bezig om de programma’s uitzendklaar te maken en te programmeren voor uitzending.

Website & Tekst-TV

Een team van verschillende redacteuren schrijft dagelijks berichten voor de website. De nieuwsberichten komen ook op Tekst-TV naast de verschillende rubrieken. Bij de teksten tonen we ook foto’s waar we collega’s voor hebben die deze maken, bewerken en aanleveren.

ICT & AV-techniek

Een moderne omroep zoals TV Valkenburg is een en al techniek. Van computers om een creatief idee vast te leggen naar opname en montage techniek en van webservers tot uitzendmachines. Hiervoor zijn een paar collega’s verantwoordelijk. Ze zorgen hiermee dat TV Valkenburg innovatief en technisch vooruit loopt.

Doe je mee?

We willen ons hoge ambitie niveau uit blijven voeren en een grote bijdrage te leveren aan nieuws, kunst en cultuur. Hiermee bieden wij een platform voor de inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul. Doe je mee? Heb je al een taak gezien waar jij denkt een bijdrage aan te kunnen leveren? Stuur een mail naar info@tvvalkenburg.tv