Jubileumconcert fanfare Sjin in het Openluchttheater

Voorpagina » Toerisme » Jubileumconcert fanfare Sjin in het Openluchttheater

Fanfare Sint Cornelius uit Schin op Geul bestaat dit jaar 100 jaar. Dit jubileum wordt op Zaterdag 15 juni gevierd in het Openluchttheater van Valkenburg. Vanaf 19.30 uur wordt – zoals de titel reeds vermeldt – samen met de verenigingen uit Schin op Geul een sprankelend avondvullend programma gepresenteerd. Met optredens van het klaroenkorps van de Schutterij St. Mauritius Strucht, de Sjinse Oud-Prinse en een 100-koppig mannenkoor bestaande uit mannenkoor Inter Nos, Schin op Geul en het Mannenkoor DSM. Een combo bestaande uit Rick van Weersch, gitaar; Johannes Vos, basgitaar; Toon Konings, piano; HenkMartens, drums zorgt voor de muzikale omlijsting.
Het verrassingselement is in handen van pianist en improvisator Jan Vayne. Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek. Het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te kijken, maar bovenal te luisteren. De presentatie is in handen van Jack Vinders, hij zal u op geheel eigen en komische wijze meenemen door het programma.
U kunt in het programma TV Valkenburg Vandaag een gesprek zien tussen Constant Nuijtens en voorzitter Gerrit van Wissen van de jubilerende fanfare.

← Vorig bericht

TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 2 juni

Houthems Zestalschieten 2019

Volgend bericht →