Weekeinde feest rond 100 jarige fanfare Sint Cornelius

Voorpagina » Toerisme » Weekeinde feest rond 100 jarige fanfare Sint Cornelius

Fanfare Sint Cornelius bestaat 100 jaar en dat wordt gevierd met een groot feest voor het hele dorp en omgeving in het weekeinde vanaf donderdag 19 september t/m zondag 22 september. 100% Fanfare staat voor 100% Sjin!
Programma’s
100% Concert: donderdag 19 september vanaf 20.00 uur:
Concert van de Marinierskapel der Koninklijke Marine.
Onder leiding van chef-dirigent en artistiek leider Arjan Tien presenteert de Marinierskapel een gevarieerd programma van symfonische blaasmuziek tot jazz, pop en entertainment. De avond wordt afgesloten door de Weissheimer kapel uit Partij-Wittem.
100% Jubileum: vrijdag 20 september vanaf 18.30 uur:
Interne huldiging van de jubilerende fanfare en haar jubilarissen Thomas Camps (12,5 jaar lid) en Guus Smeets (75 jaar lid). Een gezellige feestavond voor iedereen die zin heeft in een feestje. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Sjinäöster en de band Wahnsinn. Uiteraard is het ook een mooie gelegenheid voor oud-leden en voormalig betrokkenen van de fanfare om elkaar nog eens te zien en mooie herinneringen op te halen.
100% Fiëste, zaterdag 21 september vanaf 20.00 uur:
Het feest gaat verder met maar liefst drie bands. De Schin op Geulse band The Pigeons trappen af, gevolgd door TONCA, dé feestband van het Wilde Zuiden. De avond wordt afgesloten door “de mooder van de Limburgse dialect-pop”, ofwel de Janse Bagge Bend. Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z’n kop staat.
100% Festival, zondag 22 september vanaf 11 uur:
Jong en oud feesten mee met de fanfare. Een verrassing op het festivalterrein met goede muziek, lekker eten en drinken en een kinderprogramma. Een greep uit het programma: vanaf 11 uur frühschoppen met diverse kapellen, optredens van Ohne Gewähr, The Pigeons, SKArtacus, Flf Jazzband. Vanaf 14.30 uur een Marsparade van harmonieën door Schin op Geul en daarna showoptredens. Afsluiting door Wir sind Spitze. 
Locatie: Feestpaviljoen aan de Mauritiussingel in Schin op Geul
Foto fanfare St.Cornelius Schin op Geul

← Vorig bericht

Groot onderhoud voor fontein in Odapark

Sjtraotkriete in teken van 75 jaar bevrijding

Volgend bericht →