11e Korenwolf wandelevenement in Gulpen

Voorpagina » Nieuws » Sport » 11e Korenwolf wandelevenement in Gulpen

Dit evenement vindt plaatst in het wandelparadijs Zuid Limburg.Op zondag, 23 juli 2006 staat Gulpen, het wandelparadijs in Zuid-Limburg, in het teken van het 11e Korenwolf-wandelevenement. Dus noteert u alvast deze datum in uw agenda.
Het Korenwolf-wandelevenement, dat in 1996 is ontstaan, is om zijn organisatieopzet en doelstelling(en) is tot dusverre elk jaar nog uniek te noemen. Organisatie van dit wandelevenement vindt primair plaats onder verantwoordelijkheid van de Wandelsport-vereniging ‘De Veldlopers’ uit Gulpen, waarbij zij zich elk jaar laten bijstaan door verschillende organisaties, stichtingen en/of instanties, die staan voor behoud van ons unieke stukje Heuvelland.
Tijdens de 11e editie trekken de “Veldlopers” uit Gulpen weer alles uit de kast en laten zij zich ondersteunen door De Gulpener Bierbrouwerij, Dagblad De Limburger, café Paddock, Jeugdcarnaval De Gaarekiekerkes Gullepe, familie Gerrickens uit Ingber, Vereniging tot Behoud Natuurmonumenten, Stichting Dassen Werkgroep Limburg, Vereniging voor Natuur- en milieueducatie (IVN, afdeling Eys), de Vogelwacht Limburg, Staatsbosbeheer en het werled Natuurfonds. Een wandelevenement dat in het teken zal staan van de grote verscheidenheid aan Natuur-, Landbouw-, Recreatieve en Landschappelijk waarden, welke specifiek zijn voor het Limburgse Landschap. Naast het feit dat er zowel life muziek zal zijn op de grote rustpaats als aan de start-en finish zal er ook voor de kinderen de nodige animaties worden geboden (o.a. springkussen,
kleurplaten).
Gestart kan worden op 23 juli 2006, vanaf 08.00 uur, vanuit café Paddock, Dorpsstraat 13 te Gulpen.

← Vorig bericht

De "Ingel" op de Kasteelruïne heeft gezelschap gekregen

Jonge Nobele nam deel aan 216de bondsfeest in Nieuwenhagen

Volgend bericht →