11e Korenwolfwandelevenement

Voorpagina » Nieuws » Sport » 11e Korenwolfwandelevenement

Op zondag, 23 juli 2006, staat Gulpen, het wandelparadijs in Zuid-Limburg, wederom in het teken van een unieke combinatie van wandelen, cultuur en gezelligheid voor het hele gezin. Deze keer het 11e Korenwolfwandelevenement van Wandelsportvereniging “De
Veldlopers” uit Gulpen.
Het Korenwolf-wandelevenement, dat in 1996 is ontstaan, is om zijn organisatieopzet en doelstelling(en) is nog elk jaar uniek te noemen. Organisatie van dit wandelevenement vindt primair plaats onder verantwoordelijkheid van de Wandelsportvereniging ‘De Veldlopers’ uit Gulpen, waarbij zij zich elk jaar laten bijstaan door verschillende organisaties, stichtingen en/of instanties, die staan voor behoud van ons unieke stukje Heuvelland.
Tijdens de 11e editie trekken de “Veldlopers” uit Gulpen weer alles uit de kast en laten zij zich dit keer ondersteunen door De Gulpener Bierbrouwerij, Dagblad De Limburger, café Paddock, Jeugdcarnaval De Gaarekiekerkes Gullepe, familie Gerrickens uit Ingber, Vereniging tot Behoud Natuurmonumenten, Stichting Dassen Werkgroep Limburg, Vereniging voor Natuur- en milieueducatie (IVN, afdeling Eys), Vogelwacht Limburg, Staatsbosbeheer en Wereld Natuur Fonds. Een wandelevenement dat in het teken zal staan van de grote verscheidenheid aan Natuur-, Landbouw-, Recreatieve en Landschappelijk waarden, welke specifiek zijn voor het Limburgse Landschap. Naast het feit dat er zowel life muziek zal zijn op de grote rustpaats als aan de start- en finish zal er ook voor de kinderen de nodige animaties worden geboden (o.a. springkussen, kleurplaten, ballonnen).
Gestart kan worden op 23 juli 2006, vanaf 08.00 uur, vanuit café Paddock, Dorpsstraat 13 te Gulpen. Meer info op de website www.veldlopersgulpen.nl met leuke foto’s.

← Vorig bericht

Na het WK nu de Tour in aantocht

Tour Sportif Limbourgeois

Volgend bericht →