24e editie van het Geuldal Judotoernooi

Voorpagina » Toerisme » 24e editie van het Geuldal Judotoernooi

Voorzitter Esther Viervant Tukker van Judoclub Kano uit Houthem is een gelukkig mens. “Het is weer gelukt. Voor de 24ste keer op rij zijn we erin geslaagd de organisatie van het Geuldal Judotoernooi voor elkaar te boksen. Voor onze relatief kleine vereniging betekent dit een jaarlijks hoogtepunt,” aldus de opgetogen voorzitter.
Zondag 5 november vormt sporthal De Polfermolen weer het decor voor het groots opgezette judotoernooi waarbij ruim 350 jeugdigen en jong volwassenen uit Limburg,  andere Nederlandse provincies maar ook uit België hun uiterste best zullen doen om hun partijen winnend af te sluiten. De talloze wedstrijden worden op 4 judomatten afgewerkt en beginnen om 10.00 uur.
Liefst 50 vrijwilligers, te weten: leden van JC Kano Houthem, van Judokan Maastricht/Urmond  en mensen die niet aangesloten zijn bij een vereniging maar zich spontaan hebben aangemeld om te helpen, zullen ervoor zorgen dat alles vlekkeloos zal verlopen. Het toernooi kent een officiële status; de wedstrijden worden dan ook geleid door gediplomeerde scheidsrechters.
Foto Esther Viervant Tukker van JC Kano Houthem

← Vorig bericht

Valkenburg Politiek LIVE met VVD-er Jan Vermeer

Hockeyprogramma VHV Sjinborn komend weekeinde

Volgend bericht →