24ste Heuvelland vierdaagse in Berg en Terblijt.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » 24ste Heuvelland vierdaagse in Berg en Terblijt.

5 wandelafstanden: 7, 14, 21, 28 en 42 km.Nog enkele weken en dan is alweer de 24e editie van de Heuvelland vierdaagse. Vele duizenden wandelaars hebben zich al opgegeven om van donderdag 11 tot en met zondag 14 augustus in ons Limburgse 5 sterren landschap te wandelen én te genieten.
Ook dit jaar kunnen de wandelaars weer kiezen uit 5 wandelafstanden: 7, 14, 21, 28 en 42 km. De nieuwe afstand van 7 kilometer werd in 2010 goed ontvangen door gezinnen met jonge kinderen.

Ook wandelaars die eens wilden ‘proeven’ aan een dergelijk wandelevenement, waren vol lof over dit initiatief. Start en finish is elke dag bij café-zaal ’t Vöske in Berg en Terblijt.

Woensdag 10 augustus tussen 14 en 17 uur kunt u nog inschrijven bij ’t Vöske in Berg. Om 20.00 uur is opening van deze 24e editie door burgemeester Eur-lings met muzikale medewerking van de harmonieën Amicitia uit Vilt en Concordia uit Berg en Terblijt en het Nachtwachtgilde.

VERKEER – PARKEREN – INSCHRIJVEN
Rond de start- en finishlocatie van de Heuvelland Wandel4daagse bij café-zaal ’t Vöske in Berg & Terblijt is er van woensdag 10 tot en met zondag 14 augustus as. een gewijzigde verkeerssituatie.
Parkeren van de auto’s:
* Achter ‘Groenrijk’; de automobilisten dienen de P-borden te volgen.
* Parkeren in de straten rond de startlocatie is niet toegestaan.
* Bij slecht weer treedt een calamiteitenplan in werking.
Wegafsluitingen:
* De Grote Straat vóór ’t Vöske wordt aan beide zijden afgesloten.
* De ventweg tegenover ’t Vöske dient als doorgang voor hulpdiensten en bewoners.
* Het gebied achter ’t Vöske is beperkt bereikbaar voor lokaal verkeer, bewoners en hulpdiensten.
Wegomleiding:
* Doorgaande verkeer uit Maastricht/Valkenburg naar Geulhem/Broekhem/Houthem via route 1.
* Doorgaande verkeer van Geulhem/Broekhem/Houthem naar Maastricht-Valkenburg via route 2.
De organisatie hoopt op begrip bij alle verkeersdeelnemers en bewoners en hoopt op deze wijze de overlast voor allen tot een minimum te beperken. Gezien de gezellige sfeer van verleden jaar vertrouwt de organisatie wederom op een goede wisselwerking tussen wandelaars en omwonenden.
Afstanden en Inschrijven:
Wandelaars kunnen kiezen uit 5 afstanden: 7, 14, 21, 28 en 42 kilometer. Inschrijven is nog mogelijk op woensdagmiddag 10 augustus tussen 14.00 en 17.00 uur en donderdagmorgen 11 augustus voor het vertrek. Ook kan elke wandelaar aangeven of hij/zij na afloop van de vierdaagse een herinnering wil ontvangen.

Algemene informatie via telefoonnummer: 043 6040885 of www.heuvelland4daagse.nl

← Vorig bericht

Tasjesdief op scooter actief in deze regio.

Groep mishandeld mannen in het Halderpark.

Volgend bericht →