Gedeputeerde was aangenaam verrast door veelzijdigheid

Voorpagina » Toerisme » Gedeputeerde was aangenaam verrast door veelzijdigheid

Gedeputeerde Hans Teunissen (D66) bracht donderdag 16 juni een werkbezoek aan Valkenburg aan de Geul op uitnodiging van de plaatselijke D66. Hij was onder de indruk van de positieve houding en inspiratie van alle betrokken mensen die hij deze dag heeft ontmoet.
Teunissen kreeg een rondleiding door de nieuwe basisschool Valkenburg waarbij directrice Irene Hermens uitleg gaf over hoe hun onderwijsvisie op een mooie manier gestalte heeft gekregen binnen dit nieuwe gebouw.
Vervolgens gaf wethouder Vermeer (VVD-Economie) een goede rondleiding in het winkelcentrum “Aan de Kei”. Teunissen gaf aan dat hij alle vertrouwen heeft dat het winkelcentrum een grote meerwaarde voor Valkenburg aan de Geul gaat worden.
Hierna werd een bezoek gebracht aan de kasteelruïne van Valkenburg. Gedeputeerde Teunissen had hier speciale belangstelling voor vanwege zijn jeugdherinneringen in Valkenburg. Daarnaast besteedt hij in de provincie veel aandacht aan archeologie en hoe dat bij inwoners en toeristen onder de aandacht te brengen. “De Kasteelruïne biedt absoluut veel kansen voor Valkenburg”, aldus Teunissen.
De fractie van D66 deed hem daarna uitgeleide waarbij raadslid en fractievoorzitter Alita Hidding hem bedankte voor de aandacht. D66 zal in de toekomst zeker gebruik gaan maken van de ondersteuning die Teunissen kan en wil gaan bieden.
De gegevens werden aangeleverd door Foppe Jacobi van D66
Foto’s: Hans Janssen, D66

← Vorig bericht

Audrey Stevens in Hart van Nederland

Bomenkap: veiligheid burgers en toeristen heeft voorrang

Volgend bericht →