Valkenburg wandelt etmaal voor hoop

Voorpagina » Toerisme » Valkenburg wandelt etmaal voor hoop

24 uur wandelen, in estafettevorm, voor het goede doel. Het Koningin Wilhelmina Kankerfonds is de achterliggende gedacht voor het evenement ‘Samenloop voor Hoop’. Afgelopen weekeinde werd in het Maastrichtse M.E.C.C. deze marathon gelopen. Ook door een Valkenburgs team bestaande uit de volgende deelnemers:
Helene Kamerbeek( teamcaptain), Pascalle Toussaint, Marie-Thèrése Schoren, Tiyuen van den Hurck, Nyah van den Hurck, Lidwien Banens, Henny van den Beuken, Philma Smeets,
Margriet van den Hof, Pieter van den Hof, Marianne Simons, Jolanda Huijnen, Kim Huijnen,
Petra Ghielen, Petra Naaijkens, Anita Van Liere, Marian Bormans, Wilma Eggen, Robin Lardinois, Zoë Crutzen, Emmi Dohmen en Anita Meurders (teamcaptain).
Afgelopen weekeind werd het evenement voor de derde verlopen. Ieder heeft zijn eigen gedachte, eigen verhaal om mee te lopen. Meestal gerelateerd aan een of meerdere familieleden die aan de ziekte kanker gestorven zijn. Daarom wordt tijdens de marathon een kaarsenceremonie gehouden. Verlichte kaarsenzakken met een persoonlijke boodschap verlichten het parcours. Er wordt stilgestaan bij dierbaren die er niet meer zijn maar ook worden deelnemers gesteund die deze verschrikkelijke ziekte overwonnen hebben.
‘Keep hope alive’, ten voeten uit.
Wat de exacte opbrengst voor het KWF-fonds bedraagt, is op dit moment nog niet bekend.
Foto’s team keep hope alive Valkenburg

← Vorig bericht

Welzijnsmarkt in Berg en Terblijt

Wandelen door de Curfsgroeve

Volgend bericht →