Opdracht tot onderzoek samenwerking in Heuvelland

Voorpagina » Toerisme » Opdracht tot onderzoek samenwerking in Heuvelland

Op woensdag 8 maart komen alle fractievoorzitters uit de gemeenteraad, college van B&W en directie van de gemeente Valkenburg aan de Geul bij elkaar en wordt een opdracht geformuleerd ’tot intensivering van de samenwerking van diverse gemeenten in het Heuvelland’. Een zogenaamde verkenner gaat onderzoeken of er samengewerkt kan worden in het Heuvelland en op welke manier. De raad heeft dit tijdens haar extra vergadering op 2 januari 2017 besloten.
De Valkenburgse politieke partijen willen bekijken waar kansen liggen om de gemeenten in Zuid-Limburg te versterken en de Heuvelland agenda body te geven. “We gaan de burgers er nog niet bij betrekken omdat we zelf nog niet eens weten wat de voor- en nadelen zijn van een mogelijke samenwerking in het Heuvelland en hoe je e.e.a. gaat invullen”, zei Corry Fulmer tijdens een interview in het programma “Valkenburg Actueel” voor Falcon radio. ” Valkenburg aan de Geul bepaalt niet. Nee, we moeten samen bepalen wat voor de gemeenten het beste is”.
Corry Fulmer kon nu nog niet zeggen wie het onderzoek gaan uitvoeren en of het onderzoek openbaar aanbesteed moet worden. “Zo snel als duidelijk is wat de formulering van de onderzoeksopdracht is, wordt dit zo spoedig mogelijk door mij openbaar gemaakt”, aldus Fulmer.
KLIK HIER voor meer informatie.

← Vorig bericht

P.G.P. omgevormd tot lokale partij

Niks aan de Hand legt zebra bij Geulpoort

Volgend bericht →