Nominaties voor 'Sportteam sectie junioren'

Voorpagina » Toerisme » Nominaties voor 'Sportteam sectie junioren'

Vanaf vandaag tot en met volgende week woensdag 18 oktober worden de genomineerden in de categorie ‘Sportteam van het jaar sectie junioren’ gepresenteerd. Dat zijn: VV Berg jeugd onder 13 jaar, SV Geuldal jeugd onder 11 jaar en VV Walram jeugd onder 11 jaar. Stemmen op de genomineerden is mogelijk door op deze website onder dit artikel op de banner te klikken.
Sportprijzen 2017 van de gemeente Valkenburg aan de Geul zijn bedoeld om diverse sporters en sportsters individueel of in teamverband te waarderen voor hun prestaties en inzet. Dit jaar zijn er vijf categorieën. In vijf afleveringen van de Sjporttaofel stelt TV Valkenburg gedurende vijf weken de genomineerden voor.
Op zondag 12 november wordt de bekendmaking van de winnaars vanuit Chateau St. Gerlach vanaf 20.00 uur live uitgezonden door TV Valkenburg.
Deze Sjporttaofel is te zien via TV Valkenburg of via deze website. Klik dan op LIVE TV. U kunt ook via de app op uw smartphone of tablet kijken.
De uitzendtijden zijn na TV Valkenburg Vandaag om 01:00 uur, 04:00 uur, 07:00 uur, 10:00 uur, 13:00 uur, 16:00 uur, 19:00 uur, 22:00 uur.
Kijk hier naar het programma “Sportteam sectie junioren van het jaar 2017”.

← Vorig bericht

Lezing over de vroedmeester- en geelbuikvuurpad

Bokkemèrt en baggertocht in Valkenburg-centrum

Volgend bericht →