Dialoog over positie senioren in samenleving

Voorpagina » Toerisme » Dialoog over positie senioren in samenleving

KBO-PCOB, met 250.000 leden de grootste seniorenorganisatie van ons land, organiseert op maandagavond 20 november een grote bijeenkomst in Roermond over de positie van senioren in onze samenleving, nu en in de toekomst. Ook niet-leden zijn nadrukkelijk uitgenodigd. De bijeenkomst vindt plaats van 18.30 tot 22.00 uur in Het Forum, Elmpterweg 50 in Roermond.
KBO-PCOB is het samenwerkingsverband van de twee landelijke verenigingen Unie KBO en PCOB. Sinds 2017 hebben beide verenigingen hun krachten gebundeld en vormen zij op landelijk niveau de seniorenorganisatie KBO-PCOB. Lokale afdelingen van  KBO en PCOB zoeken elkaar ook steeds vaker op. Zij organiseren gezamenlijke activiteiten en trekken samen op in de lokale belangenbehartiging.
KBO-PCOB staat voor een samenleving waarin niemand zich buitengesloten voelt en senioren volop mee kunnen doen. Wat betekent dat voor de toekomst van KBO-PCOB?
Onder het motto: ‘Als je snel wilt gaan, ga dan alleen; als je ver wilt komen, ga dan samen’, gaat de KBO-PCOB in gesprek met senioren over de waarde van het lidmaatschap van de vereniging, ook voor toekomstige generaties.

← Vorig bericht

Alle genomineerden op een rij

'Schin op Geul terug in de tijd'

Volgend bericht →