Gevolgen stilleggen werkzaamheden Leeuwterrein

Voorpagina » Toerisme » Gevolgen stilleggen werkzaamheden Leeuwterrein

Gemeente en projectontwikkelaar hebben de gevolgen van de uitspraak van de voorzieningenrechter voor de herontwikkeling van het Leeuwterrein onderzocht. Wyckerveste laat alleen nog werkzaamheden uitvoeren en afronden die samenhangen met het borgen van de kwaliteit van het reeds aangebrachte werk en het veiligstellen van de bouwplaats.
Bedoelde werkzaamheden zullen in de weken 17, 18 en 19 worden uitgevoerd. Daarna zal het werk stil komen te liggen in afwachting van een uitspraak in de lopende procedure. De zittingsdatum van de behandeling van de bodemprocedure is vooralsnog niet bekend, aldus een persverklaring van de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de herontwikkeling van het Leeuwterrein zijn door de voorzieningenrechter van de Raad van State geschorst in afwachting van een uitspraak in de bodemprocedure.
Op het Leeuwterrein is een depot ingericht door de civiele aannemer die in opdracht van de gemeente Valkenburg aan de Geul aan het werk is in de Valkenburgerstraat. Omdat dit geen verband houdt met het bestemmingsplan en omgevingsvergunning van het Leeuwterrein gaan die werkzaamheden wel door. Dat betekent dat er wel (bouw)activiteit blijft op het Leeuwterrein, alleen vanuit een ander project.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Wie krijgen er een lintje?

Toch voorfinanciering voor nieuwe Kerstparade

Volgend bericht →