Aangepaste dienstregeling Arriva

Voorpagina » Toerisme » Aangepaste dienstregeling Arriva
Van 11 tot 20 augustus werkt ProRail aan het spooremplacement Maastricht. De sneltrein (S5) tussen Heerlen en Maastricht v.v. rijdt in die periode volgens een aangepaste dienstregeling. Op het traject tussen Maastricht en Maastricht Randwyck v.v. rijdt de sneltrein niet. Op zaterdag 11 augustus en zondag 19 augustus rijden er minder stoptreinen tussen Maastricht Randwyck en Valkenburg (S4).
Vanwege de werkzaamheden aan het spooremplacement rijdt de sneltrein Maastricht Randwyck – Valkenburg (S5) van 11  tot 20 augustus volgens een aangepaste dienstregeling, een aangepaste perron indeling én rijdt deze trein niet door naar station Maastricht Randwyck. Bovendien rijden op zaterdag 11 augustus tot 7.20 uur en zondag 19 augustus vanaf 22.32 uur geen stoptreinen (S4) tussen Valkenburg en Maastricht Randwyck.
Reizigers voor de sneltrein tussen Heerlen en Maastricht dienen van zaterdag 11 augustus tot maandag 20 augustus rekening te houden met aangepaste vetrektijden en een andere perron indeling. Bovendien rijdt de sneltrein niet door tot Maastricht Randwyck. De stoptrein heeft ook een gewijzigd vertrekperron. Op zaterdag 11 augustus tot 7.20 uur en op zondag 19 augustus vanaf 22.32 uur rijden er geen stoptreinen tussen Valkenburg en Maastricht Randwyck. Reizigers kunnen op het genoemde traject gebruik maken van stopbussen. Reizigers vanuit Maastricht voor de richting Maastricht Randwyck kunnen gebruik maken van de overige treinen (S2 komende vanuit Roermond) of de reguliere stadsbussen.
Voor het vervangende vervoer met de bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. Als er gereisd wordt met de stadsbus dan dient ook in de bus in- en uitgecheckt te worden. In verband met de inrichting van en ruimte in de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van de sneltrein en het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl 
← Vorig bericht

J.O.P. wordt begin september geplaatst

Nieuwe trainer voor SV Sibbe

Volgend bericht →