Aanranding van een 9-jarig meisje

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Aanranding van een 9-jarig meisje

In het gebied tussen Oosterweg en de KluisDonderdagavond is een 9-jarige meisje uit Valkenburg in de buurt de Oosterweg in Valkenburg aangerand door een tot nu toe onbekende jongen. De aanranding vond plaats tussen 18.00 uur en 19.00 uur, in het gebied tussen de Oosterweg en De Kluis.
Het slachtoffertje fietste met een vriendinnetje langs de Rabobank in de richting van de Oosterweg, toen de dader haar aansprak en vroeg of zij met hem mee ging, toen de dader haar aansprak en vroeg of zij met hem mee ging. Op zeker moment heeft hij het meisje naar het struikgewas in getrokken, waarna hij zich aan haar vergreep. De dader is na zijn daad gevlucht.
Het signalement van de dader luidt:
Leeftijd tussen de 16 en17 jaar. Hij had puistjes in zijn gezicht en had licht blond haar met gel erin. Hij droeg een zwarte Nike-pet met een wit embleem, een zwarte jas het hetzelfde merk en eveneens met een wit Nike embleem. Verder droeg hij een donker blauwe joggingbroek, voorzien van een witte streep en hoge witte sportschoenen met rode bolletjes.
De politie heeft een speciaal team geformeerd en is een uitgebreid onderzoek gestart. Zij vraagt getuigen zich met haar in verbinding te stellen (0900 – 8844).

← Vorig bericht

Toeristische ondernemers verwachten een goede Pasen

Verdachte aanranding 9-jarig meisje aangehouden

Volgend bericht →