Aardige afsluiting seizoen Ready.

|
, ,

Ready 1 heeft zich gehandhaafd in de 3e klasse.

Ready 1 speelde thuis tegen Megacles. Het werd een mooi treffen met van tijd tot tijd prachtige balwisselingen. Getuige de uitslag waren beide teams aan elkaar gewaagd. Mischa Lechanteur moest soms diep gaan, maar haalde wel weer een hattrick. Ruud Pessers en Stephan Hämer scoorden beiden 1 maal. Eindstand; 5-5. Hiermee heeft Ready 1 zich gehandhaafd in de 3e klasse.
Na een fraaie reeks overwinningen moest Ready 2 deze keer diep buigen voor kampioen Sittard. Alleen Jan Bet kon de eer redden. Piet Frijns en Lucien Cörvers bleven met lege handen achter. Eindstand; 9-1 voor Sittard. Ook Ready 2 handhaafde zich in de 3e klasse.

Ready 3 won overtuigend van Coriovallum met 9-1 en handhaafde zich in de 4e klasse. De punten waren voor rekening van Leo Dorren en Pedro Noteborn met beiden een hattrick , en 2 overwinningen van Guus Rouwette.

Voor Ready 4 was het nog spannend tegen Sittard. Men moest scoren voor klassebehoud in de 4e klasse, maar de zenuwen speelden mogelijk teveel parten. Alleen Chrit van Tol wist nog een puntje binnen te sprokkelen. Simone Tossings en Tom Hoogers kwamen niet tot winst. Hierdoor kwam men op gelijke hoogte met de naaste degradant, maar in onderlinge resultaten moet Ready het helaas afleggen.

Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers van Ready.

← Vorig bericht

Startersteam jeugd kampioen.

Fränk Schleck opent Amstel Gold Race route.

Volgend bericht →