Actie voor geld jeugdopleiding Kur

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Actie voor geld jeugdopleiding Kur

En andere muziekverenigingenPeba events is een stichting die in 2008 is opgericht door enkele leden van harmonie Kurkapel Falcobergia uit Valkenburg.
Hun doel is sport(ieve) evenementen organiseren die, met behulp van sponsoring, moeten resulteren in een batig saldo dat geheel ten goede komt aan jeugdopleidingen van verenigingen die een cultureel belang dienen.
Het wordt steeds moeilijker om jeugdige leden te interesseren voor de harmonie.
Het imago van muziekverenigingen is vaak oudbollig. Om ervoor te zorgen dat de jeugd toch lid wil worden van een muziekvereniging moet men meer zaken zoals instructeurs, muziekstukken e.d. afstemmen op de jeugd. Hier is uiteraard geld voor nodig.
Peba events organiseert meerdaagse fietstochten van Maastricht naar Alkmaar. Op dinsdag 9 sept. wordt vertrokken vanaf Maastricht richting Alkmaar.
De aankomst is op 13 september in Schoorl, Alkmaar. De fietstocht is 408 km lang. Per dag wordt 100 km afgelegd.
Tussenstops zijn er in de omgeving van Eindhoven, Utrecht en Amsterdam. Meer info via Paul Marx, tel: 06 18 29 30 43 of via email: p.marx@planet.nl Peba events wil een actieve rol spelen in o.a. het uitvoeren van ideen, beleidszaken, opzetten van jeugdorkesten bij verenigingen die daar behoefte aan hebben.

← Vorig bericht

Kyra Kerkhoffs wint powerkid

Olifantrups gevonden in de Kasteeltuin

Volgend bericht →