Actie voor Mackenzie uit Berg levert € 10.000,- op

Voorpagina » Nieuws » Actie voor Mackenzie uit Berg levert € 10.000,- op

“Het geeft een heerlijk gevoel om dankzij alle gulle gevers in totaal alvast € 10.000,- te kunnen overmaken naar de Stichting Mackenzie’s Droomland,” zegt Boy Naaijkens die afgelopen zaterdag met zijn motor 1000 km voor de zieke Mac reed.

Motortocht 1000 km

Verkeersdrempels
Boy: “Het was een echte monstertocht op de motor, 1000 km door 9 provincies, alleen op secundaire wegen. ‘s Ochtends bij vertrek was het nog zonnig. Vanaf een uur of 7 begon het te regenen op de Afsluitdijk tot bij aankomst in Siebengewald. Dat was zondagochtend rond  03:00 uur. Ik was drijfnat en had overal pijn. Vooral de 12.387 verkeersdrempels die we in alle steden en dorpen tegenkwamen, waren een aanslag op de benen en rug. In totaal stond zondagochtend 1068 km op de teller. Dit door wegomleidingen en een verkeerd gereden stukje van de route.”

Hoorapparaat
Naaijkens wilde met zijn actie zoveel mogelijk geld ophalen voor de 11-jarige Mackenzie Bekkers uit Berg en Terblijt. Door de zware chemo is haar gehoor onherstelbaar aangetast, daarnaast heeft ze ook tinnitus (een permanente pieptoon). Zelfs zo erg dat ze slechthorend is en een permanent gehoorapparaat nodig heeft. Het apparaat dat Mackenzie nodig heeft voor beide oren is een Phonak audéo marvel M70, dit is kostbaar maar wordt helaas niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Persoonlijk bedankje Mac

Bedankje
Zondag heeft Boy Naaijkens bij Mackenzie thuis zijn sponsoractie afgesloten met koffie en vlaai. Hij kreeg van het Mackenzie een persoonlijk bedankje overhandigd.

← Vorig bericht

Data is een onbekend begrip binnen Valkenburgse politiek

Eroica Limburg verhuist naar Par’Course

Volgend bericht →