Activiteiten 'optochvrieje vastelaoveszondeg'

Voorpagina » Toerisme » Activiteiten 'optochvrieje vastelaoveszondeg'

Door de afgelasting van alle optochten op deze zondag in de gemeente Valkenburg aan de Geul, hebben de ‘vastelaovesvereiniginge’ een alternatief programma samengesteld.
Berg & Terblijt:
JCV de Foekpot uit Berg verplaatst de springmiddag van dinsdag 25 februari naar vanmiddag vanaf 14.11 uur.
Houthem St.Gerlach:
Binnenoptocht met kroegentocht en artiesten. Om 14.11 uur zal er in gemeenschapshuis de Holle Eik een defilé worden afgenomen van alle deelnemende groepen. Deze groepen worden om de beurt naar voren gehaald om zich aan iedereen te presenteren.
Aansluitend wordt vertrokken naar café ’t Wit Paerd en naar Kaffee Swaree. Hier treden enkele artiesten op. Rond 18.11 uur zal er in De Holle Eik een prijsuitreiking plaats vinden van de binnenoptocht. Ook zullen de Prinses en het Jeugdprinsenpaar snoep uitgooien.
Schin op Geul:
Om 10.30 uur Heilige mis
Om 11.45 uur start kroegentocht bij Party & Bowling Centrum Schin op Geul
Om 12.45 uur Brasserie Het Valkennest
Om Rond 14.15 uur vertrek naar Eetcafé San Blas
Vanuit San Blas rond 15.15 uur vertrek naar Café A ge Pannes
Om 16.30 uur in Gemeenschapshuis ’t Geboew
Om 23.30 uur vertrek vanuit ‘t Geboew naar café A ge Pannes.
Sibbe-IJzeren:
Tijdens de zondagmiddag is er voor gekozen om een “binnenoptocht” in café aan de Kirk te organiseren vanaf 15.11 uur. Tijdens deze middag zullen de deelnemers van de optocht Suub-Iezere zich presenteren aan de prinsenparen; Robert 1e & prinses Chantal en Roel 2e en prinses Kyenna. Uiteraard mag alles wat door de deur van het café kan mee naar binnen, om zodoende het thema zo goed mogelijk uit te beelden.
Valkenburg-centrum:
Er is een Remptemp voor de jeugd georganiseerd vanaf 15:11 uur met optredens van diverse artiesten. Bij redelijk weer op ’t podium op het Th.Dorrenplein, zo niet in de diverse cafe’s op het Theodoor Dorrenplein.

← Vorig bericht

Programma's vanaf 23 februari

Geslaagde vastelaovesmiddag voor 65-plussers

Volgend bericht →