Activiteiten Oranjefeesten Berg en Terblijt

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Activiteiten Oranjefeesten Berg en Terblijt

Festiviteiten op Koninginnedag in Berg en TerblijtVanaf 10.30 tot 16.00 uur is de speeltuin “Oos Speelweike” aan de Valkenburgerstraat het middelpunt voor de kinderactiviteiten.
De traditionele vrijmarkt staat ieder jaar volop in de belangstelling van jong en oud. Tevens kunnen de kinderen zich laten schminken.
Tussen 16.30 uur en 17.00 kunnen de kinderen met de nodige hulp hun ouders of van medewerkers van het Oranjecomité de fietsen voor de optocht versieren. Materiaal wordt door de Stichting Evenementen Berg en Terblijt ter beschikking gesteld. Tevens zijn frisdrank en andere versnaperingen verkrijgbaar
Omstreeks 17.30 uur arriveren Harmonie Concordia, ’t Nachtwachtgilde en de Spoetnikkers met de mei-den.
Aansluitend vertrekt de optocht via: Valkenburgerstraat, Op de Dries, Braek, Langen Akker, Dr. Goossenstraat, Valkenburgerstraat naar het Marktplein.
In de loop van de avond wordt de mei-den geplant. Harmonie Concordia en ’t Nachtwachtgilde zorgen voor de muzikale achtergrond, bij het uitreiken van de prijzen voor de versierde fietsen. Verder is een clown met versierde balonnen aanwezig en kunnen de kinderen ravotten op een springkussen.
Aan een drankbuffet kunnen de dorstige kelen worden gelaafd, zodat het planten van de mei-den gladjes verloopt.

← Vorig bericht

Tijdelijke volledige afsluiting N298

Blinde kater weggelopen

Volgend bericht →