Afscheid van Burgemeester Nuytens

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Afscheid van Burgemeester Nuytens

speciaal voor/en door de inwoners van Houthem

In verschillende publicaties is afgelopen tijd al melding gemaakt van het feit dat burgemeester Nuijtens eind deze maand met pensioen gaat. Wij zijn ervan overtuigd dat onze dorpsgemeenschap waarde hecht aan een goede relatie met de lokale overheid en zeker ook met haar “eerste” bestuurder. Tegen die achtergrond lijkt het ons op zijn plaats op gepaste wijze aandacht te besteden aan dit aanstaande vertrek.

In overleg met het Houthemse verenigingsleven hebben we besloten de burgemeester en zijn echtgenote uit te nodigen om op 24 mei aanstaande in en met onze gemeenschap stil te staan bij zijn vertrek als bestuurder van deze gemeente en van ons dorp.

We zullen dan bij de Holle Eik (bij droog weer buiten, bij slecht weer binnen) in een ongedwongen sfeer zijn vertrek markeren. Vanaf 19.15 uur geven de verschillende verenigingen en groeperingen acte de présence. U bent daar van harte bij uitgenodigd. Met uw aanwezigheid kunt u uw betrokkenheid bij onze gemeenschap onderstrepen.

Het geheel zal worden afgesloten met een informeel samenzijn met de scheidende burgemeester en zijn echtgenote in de Holle Eik.

Mede namens de deelnemende verenigingen nodigen we u van harte uit aan dit afscheid deel te nemen.

← Vorig bericht

Basisschooljeugd haalt € 175 op

Ook adverteren in Mirliton 2007 ?

Volgend bericht →