Al meer dan 100 kinderen ingeschreven voor de Den Driesch Loop

Voorpagina » Toerisme » Al meer dan 100 kinderen ingeschreven voor de Den Driesch Loop

Voor de Den Driesch Loop die op zondag 2 september start op het Theodoor Dorrenplein in Valkenburg, hebben al meer dan 100 kinderen ingeschreven via de website. De IRONKIDS RUN is onderdeel van een hardloopwedstrijd waar volwassenen ook voor een 5, 10 of 21km parcours kunnen kiezen. 
De deelname voor de IRONKIDS RUN is gratis indien vóór 26 augustus ingeschreven wordt via de website. Er is geen minimumleeftijd. De organisatie gaat ervan uit dat ouders zelf de conditie van hun kind/kinderen kunnen bepalen. Het parcours voor de KIDSRUN is volledig verkeersvrij en loopt dwars door het centrum van Valkenburg. In de leeftijd t/m 7 jaar wordt één ronde – 500 meter – gelopen. Ouders mogen met die kleinste deelnemers mee rennen. 
De 8 t/m 12-jarigen lopen twee ronden (1 km). Bij de startplek kan men ook nog inschrijven maar dan zijn hier € 2,- inschrijfkosten aan verbonden.
Alle kinderen krijgen naast veel aanmoedigingen langs het parcours ook een unieke herinneringsmedaille en een IRONKIDS T-shirt!
Ook de oudere kinderen en volwassenen kunnen deelnemen aan de Den Driesch Loop. Zij kunnen kiezen tussen de afstanden 5, 10 of 21km. De Den Driesch Loop staat bekend om het toch wel zware 21km parcours met o.a. de beklimming van de Keutenberg.
Tijdens deze editie van de Den Driesch Loop is opnieuw een groep lopers actief om geld in te zamelen voor kindertehuis Upendo in Kenia.
Voordelig voor-inschrijven kan nog t/m 26 augustus. Terplekke kan men ook nog inschrijven.
Meer informatie over de wedstrijd en de inschrijving via www.dendrieschloop.nl

← Vorig bericht

Plateaukunst is een jaarlijkse kunstroute

Einde tropenrooster ophalen afval

Volgend bericht →