Woensdagavond live uitzending uitslagen verkiezingen

Voorpagina » Nieuws » Woensdagavond live uitzending uitslagen verkiezingen

TV Valkenburg brengt woensdagavond 16 maart een live tv-programma met daarin alle uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen. Het programma wordt geleid door Jan Martens met assistentie van Wim Heuts en Anique Smeets. Naast alle uitslagen kunt u genieten van Joëlle Savelkoul, zij zal enkele nummers ten gehore brengen. Verder geeft René Willems, journalist van De Limburger, zijn kijk op deze verkiezingen.

Hoe kunt u kijken?
Door toedoen van de bouwvakkers in het Spaans Leenhof is een grote storing in het uitzendsysteem van TV Valkenburg ontstaan. Er wordt met man en macht gewerkt om ervoor te zorgen dat de live-uitzending ook via uw beeldscherm te volgen is.

Mocht u via Ziggo of KPN geen beeld hebben, dan zijn er andere mogelijkheden om de uitzending te volgen. De uitzending wordt namelijk via onze eigen website en/of via onze app gestreamd.
Hebt u een smart TV? Ga dan via uw mobiele telefoon, ipad of laptop in het menu naar TV/LIVE TV. Hier kunt u de uitzending volgen. U kunt de uitzending ook via de TV Valkenburg Facebookpagina volgen. De live uitzending start om 21:15 uur en komt vanuit het Shimano XP-center in de Plenkertstraat.

Aan het slot van deze uitslagenavond is er een slotdebat met alle lijsttrekkers.

← Vorig bericht

Extra subsidie redt gemeenschapshuis Cascade in Vilt

Schooljeugd plant 15 nieuwe bomen bij natuurspeelplaats

Volgend bericht →