Alternatief plan voor Casimir Ubagslaan en aangrenzende straten

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Alternatief plan voor Casimir Ubagslaan en aangrenzende straten

Na overleg met de bewoners

Op woensdag 1 november 2006 is er een bijeenkomst met de bewoners van de Michael Eschlaan, Casimir Ubaghslaan en Erich Wasmannlaan gehouden naar aanleiding van de knip in de Casimir Ubaghslaan.

Tijdens deze bijeenkomst is er gesproken over de voor- en nadelen van deze knip en mogelijk alternatieven hiervoor.

Die avond zijn de volgende afspraken gemaakt: de gemeente doet navraag bij de hulpdiensten of het noodzakelijk is de knip direct te verwijderen èn de gemeente werkt een alternatief uit voor de knip en legt dit in januari voor aan de bewoners.

Uit navraag bij vertegenwoordigers van de hulpdiensten blijkt dat ook deze voorstander zijn voor een alternatief plan, mits dit niet leidt tot onneembare obstakels. Het was voor de hulpdiensten niet noodzakelijk om de knip per direct te verwijderen.

Ondertussen heeft de afdeling Gemeentewerken een alternatief plan uitgewerkt waarin de huidige knip opgeheven kan worden. Dit alternatief is op korte termijn uitvoerbaar.

Op woensdag 31 januari om 19:00 uur zal de gemeente dit alternatief aan de bewoners van de betrokken straten presenteren. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de raadszaal van het gemeentehuis. Ook andere geïnteresseerden zijn op deze avond welkom.

Burgers die niet aanwezig kunnen zijn op deze avond en toch een bijdrage willen leveren, kunnen hierover contact opnemen met Ben van Eijsden van de afdeling Gemeentewerken.

← Vorig bericht

Nieuwe pastoor voor H.Mauritiusparochie

Rattinee van de Waterratte in Sjin

Volgend bericht →