Amateurvoetbal vanaf dit weekend weer van start

Voorpagina » Nieuws » Amateurvoetbal vanaf dit weekend weer van start

Na een lange gedwongen pauze wordt het amateurvoetbal vanaf dit weekend weer opgestart. Als eerste worden de competities in de B-categorie hervat. Dit zijn de competities waarin het recreatieve element de boventoon voert.  SV Sibbe en VV Iason  komen in deze categorie uit en moeten dus morgen, 30 januari aan de bak. SV Sibbe speelt uit tegen Geusselt Sport 5 (aanvang: 11:30 uur), terwijl VV Iason thuis tegen Leonidas-W 5 de punten probeert te vergaren. Aanvang: 11:00 uur.

A-categorie
Vanaf volgend weekend,  5 en 6 februari, mogen ook de eerste elftallen uit de A-categorie weer hun kunsten vertonen.  Dit zijn de ploegen die uitkomen in de tweede divisie tot en met de vijfde klasse. Na intern vergaderen en overleg met clubs uit de hoogste divisies heeft de KNVB de intentie uitgesproken dat het seizoen volledig wordt uitgespeeld, dus inclusief nacompetities, kampioenschappen, promoties en degradaties.

Gedurende de eerste twee weekenden worden inhaalduels uit de eerste periode geprogrammeerd,

Het programma hiervan is nog niet vastgesteld. De tegenstanders van VV Walram, SV Geuldal en VV Berg’28 zijn dus nog niet bekend.

Om alle inhaalduels uit de eerste periode en de rest van de programma’s te kunnen laten spelen, heeft de KNVB besloten dat in alle categorieën het restant van het bekerprogramma wordt geschrapt.

← Vorig bericht

Kandidatenlijst PGP bekend

Geen kwijtschelding van lasten inwoners, ondernemers en verenigingen

Volgend bericht →