Angelo Rouwette terug bij Walram

Voorpagina » Toerisme » Angelo Rouwette terug bij Walram

VV Walram kan met trots de eerste aanwinst voor het volgend seizoen presenteren. Angelo Rouwette (27) keert terug op het oude nest in Valkenburg.
Eerder kwam Rouwette uit voor Fortuna Sittard en RKTSV. Twee jaar geleden verkaste de bij de Walram-jeugd opgegroeide aanvaller naar LHC. Dit seizoen speelt hij voor het Geleense Heidebloem. Die club gaat vanaf volgend seizoen samen met VV Lindenheuvel. Met Heidebloem behaalde hij een periodetitel en speelt dus de komende weken nog in de nacompetitie voor een plaats in de hoofdklasse.
“Ik wil nog een keer terug naar de club waar ik vandaan kom en mooie tijden heb beleefd,” aldus zijn eerste reactie. “De huidige ploeg heeft het in zich om op termijn een klasse hoger te gaan spelen. Met een groot deel van de spelersgroep heb ik jarenlang samen gespeeld. Walram is een gezellige, warme club, zowel voor maar vooral ook na de wedstrijden.”
Stiekem hoopt Rouwette dat niet alleen Heidebloem nog promoveert maar ook zijn nieuwe club komend seizoen in de derde klasse mag spelen. Dubbel feest dan voor Rouwette.
 

← Vorig bericht

Programma amateurvoetbal maandag 16 mei (2e Pinksterdag)

KunsTwerkT over muurreclames en glas-in-lood-ramen

Volgend bericht →