Asfaltering halfverharding op Th.Dorrenplein deze week.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Asfaltering halfverharding op Th.Dorrenplein deze week.

Overige werkzaamheden in kern Valkenburg-C.Volgens planning had afgelopen week de weg tussen de voormalige Kiosk en Restaurant De Kei geasfalteerd moeten worden. Door uitloop van de werkzaamheden in de Louis van der Maesenstraat is dat niet gelukt.

Naar verwachting zal vrijdag 20 april een asfaltploeg in Valkenburg aanwezig zijn. Het Th.Dorrenplein zal dan alsnog van asfalt worden voorzien. Achter het pand Zink is een transformator geplaatst. Deze week wordt een oversteek gemaakt worden vanuit de Passage naar deze nieuwe transformator.
Overige werkzaamheden in kern Valkenburg
In de loop van deze week wordt gestart met het bestraten van de rijloper tussen Lunchroom Botterweck en Walravenstraat.

Donderdag 19 april wordt rondom de Berkelpoort en de Grendelpoort grondwerk uitgevoerd door K.P.N. Donderdagnacht zal K.P.N. kabels afwerken. Vrijdag 20 april worden de werkgaten dichtgemaakt.

In de Reinaldstraat start de stratenmaker deze week met het leggen van de basaltbestrating.

Dit kan enige overlast veroorzaken voor de verkeersdoorstroming. In verband met aanvoer van materiaal en veiligheid voor voetgangers en de stratenmakers wordt gewerkt met halve wegafzettingen in werkvakken van ca. 30 meter.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met Jos Bauer, email: jegdbauer@gmail.com, telefoon: 06 81 27 17 77

Foto’s Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2012

← Vorig bericht

Ready 3 ging hard onderuit tegen Brunssum.

Schilderingen op transformatorhuisje.

Volgend bericht →