Aubade harmonieën Geulvallei zet muzikaal puntje op i

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Aubade harmonieën Geulvallei zet muzikaal puntje op i

Als afsluiting van een lange dag afscheid nemenDe als afsluiting geplande muzikale serenade aan de afscheidnemende burgemeester Constant Nuijtens zette donderdagavond het muzikale punt op een drukke, lange, emotionele, vele handen drukkende receptie in de Polfermolen.
De dag begon met bezoeken aan diverse Valkenburgse bedrijven waarmee Nuijtens in de loop van de jaren een bijzondere band mee heeft opgebouwd.
Doordat de kinderen van het Franciscusoord hem een bijzonder afscheidstoneelstukje aanboden begon de bijzondere raadsvergadering bijna een half uur te laat. Dat was Nuijtens nog nooit overkomen en verontschuldigde zich hiervoor.
Hij ontving uit handen van loco-burgemeester Kleijnen het Valkenburg Juweel, de hoogste onderscheiding die het Geulstadje kent.
In de Polfermolen werd vervolgens een Wellness congres gehouden waarbij een film, met als ondertitel “Nuijtens droom”, het idee van de burgemeester getoond werd. Daarna spraken Hans Mommaas en Wiel Arets over de kansen, mogelijkheden en ontwikkelingen over wellness.
Tijdens de receptie kwam één niet verwachte gast opduiken. Oud-Tour de France-baas Jean Marie Leblanc.
Foto’s Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2007

← Vorig bericht

Niks aan de Hand is verbaasd

Gemeente start procedure tegen krakers

Volgend bericht →