Audrey Stevens in Hart van Nederland

Voorpagina » Toerisme » Audrey Stevens in Hart van Nederland

Dit weekeinde zendt het SBS6 TV-programma ‘Hart van Nederland’ een reportage uit over mijn ervaring met kanker, het Li-fraumenisyndroom en mijn boek! De auteur Audrey Stevens is opgegroeid in Valkenburg en nu woonachtig in Oegstgeest brengt op korte termijn haar boek uit, genaamd: “De kans van 0,0059%”.
“Het is een boek over kanker in de breedste zin van het woord. Een boek over mijn jeugd met het sterven van mijn moeder (aan kanker) als bittere pil. De ontdekking van mijn eigen kanker op achtentwintigjarige leeftijd en de erfelijke belasting, die aan het ontstaan van mijn kanker ten grondslag lag. Een boek over kiezen tussen het al dan niet invriezen van bevruchte embryo’s, het behouden of verliezen van mijn borsten, met pruik of met kale kop door het leven gaan. Een boek waarin ongecensureerd de meest uiteenlopende emoties aan bod komen. De angst, het verdriet, de boosheid en agressie, maar ook een intense vorm van geluk en genieten. Een boek over vervlogen toekomstdromen en het vorm geven van een nieuwe, maar onzekere toekomst”, aldus Audrey Stevens.
Via haar Facebookpagina: https://m.facebook.com/De-kans-van-00059-1672811966296722/ volgen al ruim 200 personen de weg naar publicatie en verder.

← Vorig bericht

Véél, heel veel water in korte tijd

Gedeputeerde was aangenaam verrast door veelzijdigheid

Volgend bericht →