Auw Wieverbal: houdt het gezellig tijdens verwachte drukte.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Auw Wieverbal: houdt het gezellig tijdens verwachte drukte.

Vandaag in en rond Valkenburg alcoholcontroles.Vandaag wordt in Valkenburg-centrum een top carnavalsfeest georganiseerd. Op het Walramplein en het Th.Dorrenplein staan podia waar carnavalsartiesten optreden. In de Grotestraat-c. draait een DJ muziek. Er wordt veel publiek in het gezellige centrum van het Geulstadje verwacht.

Dat betekent dat het nodig is dat vele veiligheidsmaatregelen genomen moeten worden om het feest ordelijk te laten verlopen. De politie zal onopvallend maar waakzaam aanwezig zijn. Volgt aanwijzingen op van verkeerregelaars, BOA’s, beveiliging, organisatie, gemeente en politie op.
Er zijn ook voorzorgsmaatregelen getroffen. Personen waarvan de politie waarnam dat zij recent herhaaldelijk voor overlast en onveiligheid zorgden in het Valkenburgse uitgaansleven, hebben een waarschuwing ontvangen van de burgemeester Eurlings. Veroorzaken zij opnieuw overlast en/of onveiligheid dan volgt een gebiedsverbod voor het uitgaansgebied voor het vastelaovesweekeinde.
Rondom het Auw Wieverbal worden diverse alcoholcontroles in en rond Valkenburg gehouden. Regel op tijd een BOB zodat iedereen veilig thuiskomt.

Foto archief tv valkenburg © 2013

← Vorig bericht

Grieperige carnavalsdrive in 't Vöske in Berg.

Uitzending gemist?

Volgend bericht →