Auw Wieverbal toch live te volgen

Voorpagina » Toerisme » Auw Wieverbal toch live te volgen

Het Valkenburgse Auw Wieverbal zal toch live te volgen zijn. “De organisatie heeft er voor gekozen een sprong naar de toekomst te maken. Het Leeuw Auw Wieverbal is vanaf dit jaar te volgen via een livestream. Iedereen kan het evenement op zijn/haar PC, tablet, smart tv of smartphone rechtstreeks volgen”, aldus de tekst uit het persbericht.
Het evenement wordt jaarlijks op de donderdag voor de vastelaovend op het Walramplein georganiseerd door de Stichting Valkenburgse Evenementen Vrienden (SVEV). Tot vorig jaar werd het liedjesfestival live door TV Limburg uitgezonden. De zender bestaat niet meer. Daardoor zal New Media Corporation het festival live uitzenden.
De top van de Limburgse artiesten zal in Valkenburg te zien zijn. Big Bennie, Party Kryner en Beppie Kraft zijn de eerste namen.
Hoofdsponsor Leeuw bier heeft het contract met drie jaar verlengd. Leeuw Bier is al sinds 2008 hoofdsponsor en naamgever van het Auw Wieverbal in Valkenburg.
Donderdagmiddag 23 februari barst het vastelaovesfeest los in de Grotestraat-centrum. Aansluitend aan de festiviteiten die de Valkenburgse vastelaovesvereniginen er zullen organiseren, start in die straat het Auw Wieverbal. En dat al sinds 1964. Vanaf 19 uur zal op het Walramplein het gratis muziekfestival losbarsten.

← Vorig bericht

Start sloop pand Zink op Th.Dorrenplein

Politie waarschuwt voor nep-mail

Volgend bericht →