B jeugd Iason lente kampioen

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » B jeugd Iason lente kampioen

Goede afsluiting van Iason jeugd teamsOp zondag 8 juni speelde de dames D2 tegen Noav. Iason begon meteen zeer fel en scoorde aan een stuk. Men kon gaan rusten met een voorsprong van 9-0. Na de rust lukte het Noav ook om 3x te scoren. Uiteindelijk won iason duidelijk met de cijfers: 18-3.
Iason C jeugd had afgelopen woensdag de wedstrijd al gespeeld. Ook hier was iason duidelijk sterker. Via een duidelijke 11-3 voorsprong in de rust was het uiteindelijk 21-6 waarmee iason won.
Iason B jeugd had een belangrijke ontmoeting.De nummer 1 Iason moest tegen de nummer 2 Born .De B jeugd van Iason liet er geen twijfel over bestaan wie er kampioen wilde worden. Vanaf het begin werd er fel en offensief verdedigd waardoor men door onderscheppingen vele breaks kon lopen. Hierdoor kwam Iason snel voor te staan met 4-1. Deze voorsprong werd geledielijk uitgebouwd tot een ruststand van 14-7.
Na de rust eenzelfde spel. Iason speelde snel en fel en uiteindelijk kwam de eindstand op 25-11. Voor dit team zullen er halverwege juni nog de districtskampioenschappen volgen.
Voor de rest maakt de hele HV Iason zich komende week op voor het 41ste handbaltoernooi dat gespeeld wordt van vrijdag 13 juni tot en met zondag 15 juni

← Vorig bericht

Toppers succesvol op Open Ned.Kampioenschap

Eerst exemplaar voor wethouder

Volgend bericht →