Bank van mozaïeksteentjes in Vilt beschadigd

Voorpagina » Toerisme » Bank van mozaïeksteentjes in Vilt beschadigd

Het kunstwerk van mozaïek voor het gemeenschapshuis Cascade in Vilt is beschadigd. Het Kernoverleg in Vilt tast in het duister over de aard van de beschadiging en wie de dader(s) is/zijn. “Diverse steentjes zijn met een hard voorwerp kapot gemaakt of helemaal weggekapt”, aldus Kitty Huntjens van het Kernoverleg Vilt.
“Het Kernoverleg Vilt en veel inwoners zijn niet te spreken over deze vorm van vandalisme. Men heeft geen idee of dit het werk is van ‘echte vandalen’ of van kinderen die dit zonder toezicht hebben gedaan. Feit is dat het Kernoverleg hierdoor ernstig gedupeerd is: herstel zal heel veel tijd van wederom vrijwilligers in beslag nemen en zal natuurlijk nooit tot het oorspronkelijke prachtige resultaat kunnen leiden”, aldus een teleurgestelde Huntjens.
Het Kernoverleg heeft aangifte van vernieling bij de politie gedaan. Toch roept men getuigen op die iets gezien oog gehoord hebben. U kunt zich melden bij John Creusen (tel. 043-6040078) of Kittie Huntjens (tel. 043-6040696) van het Kernoverleg Vilt.
Foto’s Kernoverleg Vilt

← Vorig bericht

Speerpunten VSP naar coalitie gestuurd

Deel centrum wordt versierd met bloemen

Volgend bericht →