Bastiaan Klomp nieuwe directeur Thermae 2000

Voorpagina » Toerisme » Bastiaan Klomp nieuwe directeur Thermae 2000
Met ingang van 1 november zal Bastiaan Klomp, directeur-gastheer van het exclusieve Kruisherenhotel Maastricht, zijn carrière voortzetten als algemeen directeur van Thermae 2000 gevestigd op de kop Cauberg. Na acht jaar voor de Oostwegel Collection te hebben gewerkt, zal hij leiding gaan geven aan de grootschalige vernieuwing en uitbreiding van het Valkenburgse wellnessresort.
Klomp is geen onbekende op de Cauberg waar hij 4 jaar een managementpositie bekleedde voor Holland Casino. Na zijn overstap tot de Oostwegel Collection in 2010 gaf hij leiding aan de Winselerhof in Landgraaf. In 2014 aanvaardde hij zijn huidige functie en was hij verantwoordelijk voor de metamorfose van het oude Kruisherenklooster tot het enige vijfsterren hotel in Limburg, dat in 2017 nog de Dutch Hotel Award won.
Thermae 2000 is onderdeel van de EHM Group en met een oppervlakte van circa 60.000 m2. In 1989 werd Thermae 2000 op de kop Cauberg door twee fysiotherapeuten opgericht als kuuroord vanwege het bijzondere water uit eigen bron dat Thermae 2000 rijk is. Gasten gebruiken er thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma’s.
← Vorig bericht

Valkenburger Jordy Reneerkens ontvangt UEFA-trainersdiploma

Nieuwe hondenuitlaatplek: indien er behoefte is

Volgend bericht →