BC Smash 1 speelt gelijk tegen BCG Beek 1.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » BC Smash 1 speelt gelijk tegen BCG Beek 1.

Laatste competitiewedstrijd eindigt in 4-4.Zondag reisde BC Smash 1 af naar Beek voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Waar thuishaven De Bosdries dit jaar een onneembare vesting was (red. vier keer een 8-0 overwinning en twee keer een 7-1 overwinning), verliepen de uitwedstrijden tot nu toe ietwat moeizamer. Dit bleek ook het geval te zijn tegen BCG 1, het team dat vorig seizoen nog de ranglijst aanvoerde. De teams waren aan elkaar gewaagd en na de eerste twee dubbels stond het dan ook 1-1.

Bij afwezigheid van kopman Freek Leenders nam teamcaptain Lars Hamers vervolgens voor de gelegenheid de eerste enkelpartij voor zijn rekening. Na een enerverende wedstrijd trok hij in de spannende, beslissende set met 24-26 helaas aan het kortste eind. Mark Molin wist wist ook niet tot winst te komen in zijn enkelpartij, de tweede herenenkel. Gelukkig behaalden Didier van Kan en Guido Bosten wel zeges in hun enkelpartijen en was de stand na het spelen van deze partijen nog steeds in evenwicht.

Aangezien in de laatste twee dubbels ook nog één partij verloren ging en één partij gewonnen werd, hield dit evenwicht stand tot het einde van de wedstrijd en eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel.

Het volgende evenement dat op het programma staat van BC Smash is het BC Smash Open 2014, de lustrumeditie van dit jaarlijks terugkerende toernooi, op zondag 23 februari 2014. Dit jaar verliep de inschrijving weer erg voorspoedig en moest de inschrijving al ruim een maand voor het sluiten van de inschrijvingen stopgezet worden. BC Smash mag ook dit jaar weer een groot aantal spelers van verschillende regionale, nationale, maar ook internationale clubs verwelkomen.

Voor meer informatie: www.bcsmash-berg.nl of bcsmash@hotmail.com

De gegevens werden aangeleverd door Robert Weusten van BC Smash uit Berg en Terblijt.

← Vorig bericht

Slechte start voor Falco 2 en 3.

HV IASON 1 verliest in Den Haag.

Volgend bericht →