"Bedankt en Adieje" opent muzikaal de 31e Nacht van Gulpen

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » "Bedankt en Adieje" opent muzikaal de 31e Nacht van Gulpen

Topsport en gezelligheidWie daar van houdt moet in het weekeinde van 16 en 17 juni beslist een bezoek brengen aan de 31e editie van de Nacht van Gulpen.
Terwijl zaterdagavond, vanaf 22.30 uur, zo’n 1300 sportievelingen de uitdaging aangaan om 70 km. grotendeels ’s nachts te gaan lopen in de Limburgse Heuvels tijdens de nacht, kunnen de achterblijvers genieten van een groots muzikaal programma.
Zowel op zaterdagavond 16 juni a.s., een paar uur voordat het donker wordt en de wandelaars de nacht worden ‘ingeschoten’, als op zondag is het goed toeven in Gulpen. De organiserende vereniging zorgt, tezamen met de kapel van Harmonie St. Petrus, de kasteleins van de etablissementen Oud Gulpen, ‘t Tepke, Herberg De Zwarte Ruiter, Het Brouwerswapen, Grandcafé Galloupe, restaurant Petit Reserve en café Paddock in Gulpen, weer voor een groots muzikaal spektakel in dat weekend.
Eén van de hoogtepunten van de muzikale happening op zaterdagavond 16 juni a.s. zal zijn op de Markt, omstreeks 22.30 uur, als het Limburgs volkslied tot gehore wordt gebracht. Daarna wordt het grootse wandellegioen de nacht ‘ingeschoten’ door Minister van der Hoeven op de Markt.
Elk jaar weer zoekt de organisatie naar echte Limburgse topartiesten voor het zingen van het Limburgs Volkslied.

← Vorig bericht

Ingezonden brief (13) over centrumplannen

College wil kegelaars helpen

Volgend bericht →