Bekernederlaag Walram 1

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Bekernederlaag Walram 1

Zaterdag verloor Walram van E.H.C. met 1-3Doelpuntenmaker: Barry Hendriks
Opstelling:
Doel:
1.Olaf Keydener
Achterhoede:
2.Roger Ummels
3.Dennis Strijbosch
4.Stephan Groven (A)
5.Levi Meurders (46ste min. 16.Patrick Simon)
Middenveld:
7.Roel Aarts
6.Chris Kerckhoffs
10. Daniël Janssen
8.Barry Hendriks
Aanval:
9.Jochen Sieben (55ste min. 12.Roberto Coumans)
11.Danny Janssen (68ste min. 15.Dennis Goffin)
reserves: 20.Rudy Crutzen
Wedstrijdverslag:
Walram heeft vandaag verdiend met 1-3 verloren van 1ste klasser E.H.C. uit Hoensbroek. De ploeg van trainer Roger Knarren liet de bal ’t werk doen en was bijna op elke positie net iets beter. Na een afwachtend begin namen de Hoensbroekenaren na een klein kwartier ’t initiatief en drongen de Valkenburgers ver terug. Na enkele waarschuwingsschoten was ’t na een klein kwartier raak. De Walrammers kregen de bal niet weggewerkt en Maikel Dominic tekende de 0-1 aan.
Enkele minuten later stond de 0-2 bijna op ’t bord. Uit ’n vrije trap kopte Dominic de bal tegen de onderkant van de lat. Walram leek rijp voor de sloop maar E.H.C. vergat door te drukken. Na 35 minuten kwam Walram bijna op gelijke hoogte. De 1 op 1 spelende gasten werden verrast door Barry Hendriks die alleen op ’t doel afstevende. Hard schoot hij de bal over de lat.
Toch scoorde Barry Hendriks 2 minuten later, na ’n identieke situatie, de gelijkmaker. Droog schoof hij ’t leer langs de kansloze gastendoelman … enkele minuten later floot scheidsrechter Frank Smeets uit Rothem voor ’t rustsignaal.
Na de pauze kwam E.H.C. meteen op voorsprong. Björn Souren mocht ongehinderd de bal achter Olaf Keydener koppen … 1-2 … de Valkenburgers kwamen iets beter in hun spel maar ze hadden moeite om de bal in hun geledingen te houden.
E.H.C. was de betere ploeg en kwam na een dik uur op 1-3. De Walram-achterhoede verdedigde de bal slecht uit en een E.H.C. aanvaller kreeg de bal voor zijn voeten en schoot hard tegen Olaf Keydener op. De meegelopen Thomas Kuyer schoof de terugspringende bal beheerst in ’t doel.
Enkele minuten later kreeg Walram een grote kans om de spanning terug in de wedstrijd te brengen.
Een terugspeelbal werd in de handen gepakt door de E.H.C.-doelman.
Vanaf 7 meter schoot Barry Hendriks de toegekende vrije trap hard over ’t doel en de ballenvanger op ’t dak van ’t bejaardencentrum. Walram was niet meer bij machte om iets aan de stand te veranderen en de gasten speelden de pot geroutineerd uit. De goedleidende scheidsrechter Smeets floot na 90 minuten voor ’t eindsignaal.
Dinsdag speelt Walram 1 om 18.30u thuis tegen R.K.V.V.M. uit Margraten.
Door ’t speelverbod van de gemeente Margraten is deze wedstrijd omgedraaid.
De andere wedstrijd , Heerlen – R.K.V.V.M., in deze poule eindigden in een 5-1 overwinning voor Heerlen.
Walram 2 won hun bekerwedstrijd met 6-0 tegen Schaesberg 4.
Kleine beker nederlaag Walram 4
Zondag 20 augustus Oranje Boys 2 – Walram 4 (1-2) 4-3
Doelpuntenmakers: Danny Leenders, Eric Knoops en Math Rouette
Opstelling Walram
Doel:
Roger Huntjens
Achterhoede:
Craig Corbidge
Eric Knoops (A)
Luciën Ruyters
Perry Patelski (46ste min. Theo Prevoo)
Middenveld:
Frans Prevoo
Roger Braeken
Math Rouette
John de Liège (70ste min. Ovide Nijsten)
Aanval:
Danny Leenders
Thijs Kerckhoffs (76ste min. Rob Habets)
Coach: Marc Schneiders
Wedstrijdverslag:
Tussen de appel en kersenbomen en de weilanden in moest Walram 4 ’t vandaag opnemen tegen Oranje Boys 2 uit Oost-Maarland. Tijdens de warming-up keken de meeste Walrammers verschrikt op. Om de 5 minuten zorgde ’n kersenkanon voor een oorverdovende knal. Het was ’n geluk dat Thijs Kerckhoffs zijn MP3-speler ophad anders was hij gegarandeerd op zijn buik gaan liggen. De Valkenburgers begonnen geconcentreerd aan de match en hadden vooral in de beginfase het beste van ’t spel. Waarschuwingsschoten van Math Rouette en Danny Leenders troffen geen doel. Oranje Boys kwam wel in de buurt van ’t doel maar gevaarlijk werd men niet. Na 20 minuten kwamen de vandaag in ’t blauw spelend Walram verdiend op voorsprong. Een afgemeten voorzet van Math Rouette werd koelbloedig door Danny Leenders achter de doelman getikt … 0-1 … enkele minuten later stond de gelijkmaker weer op ’t bord. Een hoog opspringende aanvaller van de thuisclub sprong net iets hoger dan ’n Walram-verdediger en kopte ’t leer onhoudbaar achter keeper Roger Huntjens. Walram bleef domineren en na ’n klein half uur kopte Eric Knoops ’n hoekschop van Math Rouette hard over ’t doel. Toch was ’t dezelfde Knoops die enkele minuten later Walram wederom op voorsprong bracht. Na een snelle counter kreeg Knoops de bal aangespeeld door Math Rouette en vanaf 20 meter schoot hij de bal recht in de kruising … 1-2 …na de pauze veranderde ’t weerbeeld drastisch. Walram kreeg de wind vol tegen en kwam met de rug tegen de muur te staan. De kwistig met geel zwaaiende thuisclubscheids had duidelijk in de rust de opdracht gekregen om iets aan de stand te doen wat ‘m warempel ook nog lukte. Na een klein uur kwam de thuisclub op gelijke hoogte … een mislukt schot van een Oranje boys speler werd door richting veranderd. Keeper Roger Huntjens kreeg de bal niet meer langs ’t doel getikt … 2-2 … enkele minuten later kwam Oranje Boys zelfs op voorsprong. Door een heel gemakkelijk gegeven vrije trap, net buiten de 16, zorgden de Oost-Maarlanders voor 3-2. Een Oranje Boys verdediger krulde de bal mooi over de muur in ’t doel.
10 minuten voor tijd kwamen de Valkenburgers op gelijke hoogte.
Een voorzet van Danny Leenders werd verkeerd beoordeeld door de verdediging van de thuisclub en de oplettende Math Rouette was er als de kippen bij, omspeelde koelbloedig de keeper en schoof de bal in ’t lege doel … 3-3 … In de 87ste minuut kwam Oranje Boys op voorsprong.
Een vrije trap werd doorgekopt door een aanvaller van Oranje Boys.
De wel 2 meter buitenspel staande Boys-aanvaller kopte ’t leer achter Roger Huntjens … 4-3 … vlak voor tijd kwamen de Valkenburgers nog bijna op gelijke hoogte.
Math Rouette zag de geheel vrijstaande Eric Knoops over zijn hoofd en schoot de bal recht in de handen van de thuisclub-goally.
Eindstand 4-3.
Bijna had Walram de wedstrijd nog met 4-8 gewonnen maar de oplettende trainer Marcel Humblet van Oranje Boys zag tot verdriet van de Valkenburgers de stiekem veranderde eindstand.
Donderdag speelt Walram 4 om 18.30u thuis tegen De Heeg 2 voor de beker.

← Vorig bericht

Sportieve inzamelingsactie voor Demie Pieters

Leerlingen St.Meertencollege staken handen uit de mouwen in Peru

Volgend bericht →