Benefietconcert van Marjon Lambriks.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Benefietconcert van Marjon Lambriks.

Voor Kids4Care Event Heino op zondag 9 oktober.Sopraan Marjon Lambriks geeft zondag 9 oktober een benefietconcert met Marialiederen in het Holland Casino Valkenburg. De opbrengst is voor het Care4Kids Event Heino. Het kinderkoor ‘De Plenkert’ uit Valkenburg zingt onder leiding van Mariëtte Spronck ook enkele liederen. Pianist Max Smeets verzorgt de begeleiding.
Marjon Lambriks vindt zingen in haar geboorteplaats Valkenburg ‘altijd heerlijk’. ‘Ik heb een sterke band met mijn stadje en ben beschermvrouwe van de plaatselijke schutterij en ereburger.’ De opera- en operettester was jarenlang succesvol in binnen- en buitenland. In al die jaren zette zij zich graag in voor goede doelen met kinderen.
Programma
15.00 uur Ontvangst met koffie/thee en uitgebreid assortiment gebak
15.45 uur Openingswoord mr. P.A.W. Bijleveld, directeur RAZ
16.00 uur Concert Marjon Lambriks
Aansluitend borrel met prosecco en hapjes

Toegangskaarten kosten € 50,= per stuk, uiteraard staat het u vrij om meer te doneren voor het goede doel. U kunt de kaarten bestellen via telefoonnummer 088 328 03 28. Het bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer 1381.28.324 t.n.v. ECR Domaine Cauberg in Valkenburg aan de Geul o.v.v. van ‘Benefietconcert Marjon Lambriks’.
Het is ook mogelijk om donateur te worden van het Care4Kids Event Heino. U kunt uw financiële bijdrage overmaken op rekeningnummer 41 t.n.v. Vrienden van Groot Stokkert te Veessen o.v.v. Care4Kids Event Heino. Giften zijn aftrekbaar van de belasting door een ANBI-verklaring.

← Vorig bericht

Kabels en riolering voor winkel- en historisch centrum.

Geef niet aan collectant voor slotmanifestatie!

Volgend bericht →