Bergsteyn-Motorsport te gast in de Belgische “Limburg” Seizoens rally te Bocholt

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Bergsteyn-Motorsport te gast in de Belgische “Limburg” Seizoens rally te Bocholt

Beide broers Bergsteyn aan de start.De internationale Seizoens Rally is al de 3e manche voor het Belgische rally kampioenschap.
Het rallycentrum bevind zich in de gezellige dorpskern van het plaatje Bocholt net over de grens van het Nederlandse Weert.
De Broers Michel en Maurice Bergsteijn zullen beiden starten maar ieder in zijn eigen klasse.
Voor Michel is het de eerste start dit sezoen en hij zal de Rally Corsa “flat out”over de heerlijke gravel paden laten stuiteren.
Bocholt staat bekent om zijn maaskiezel. Bij goed weer heerlijk in het stof en als het regent blijkt de rally ontzettend zwaar om aan de finish te geraken.
Maurice komt aan de start met de bekende historic B- kadett van Pa Bergsteijn.
Het is natuurlijk leuk om te zien dat er een gezonde strijd is tussen beide broeders!De service verzorgt beide auto’s maar kijken zeker naar elkaars banden keuze.Wie de snelste is? Nou, de een of de ander… Als er maar spektakel en mooie drifts geproduceerd worden, dat is waarvoor het grote publiek naar Bocholt moet komen.
De hele Nederlandse rally top met “dikke”WK auto’s verkiest de rally omdat deze dit jaar is opgenomen voor het Nederlands kampioenschap. Uiteraard zijn de Belgische tenoren van de hoofdklasse en historic divisie ook van de partij.
Zaterdag 23 mei zal er om 8.15 uur gestart worden om 4 verschillende klassementsproeven in 3 ronden af te rijden tegen de klok.De finish voor de 1e deelnemer is rond 21.15
De tussenstanden tijdens de rally kunt u uiteraard terug vinden op de onderstaande sites.
Voor live verslag tussen de proeven of na de rally kunt u altijd bellen met
Maurice Bergsteijn op: +31(0)6 54 278 698
of Michel Bergsteijn op: +31(0)6 51 393 630
Man Bergsteijn op: +31(0)6 51 430 737 www.backtotheroots.nlwww.sezoensrally.be maurice@opel-bergsteyn.nl

← Vorig bericht

Dames recreanten alsnog kampioen in de A-klasse.

Nieuwe speeltuin heet "sjpelentaere".

Volgend bericht →