Beslissende fase voor diverse S.E.C.-teams.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Beslissende fase voor diverse S.E.C.-teams.

Heren 1 staat 4 punten achter op de koploper.Met nog 4 speelronden te gaan begint de volleybalcompetitie in een beslissende fase te komen. Dames 1 kwam via 25-16, 25-22 en 25-23 op een mooie
3-0 voorsprong tegen Voluntas. De 4e set ging naar Voluntas. Door de 3-1 overwinning kunnen dames 4 punten bijschrijven. Een mooie opsteker voor het duel tegen nummer 11 Furos komende zaterdag.
Heren 1 had iets goed te maken na het puntenverlies tegen hekkensluiter Herten van verleden week. Ook hier kwam Voluntas (nr. 6) op bezoek.
Daar waar iedereen een moeilijke strijd verwachtte wist men eigenlijk zonder al te veel moeite met 4-0 te winnen. S.E.C. speelde degelijk en op alle facetten was het spel verzorgd. De setstanden geven dit verschil ook aan: 25-14, 25,21, 25,16, 25-16.

Heren 1 blijft hiermee met 4 punten achterstand op koploper VC Heerlen nog steeds in de race voor het kampioenschap. Ook het dames recreantenteam doet mee voor het kampioenschap. De dames wonnen met 4-0 van Sport en Spel.

Het jongens B-team kreeg ook het hoger geplaatste Furos op bezoek. In de 1e set moest men nog wennen aan het snelle spel van de tegenstander en verloor met 14-25. In de 2e set verraste men Furos door goed te in te spelen op de vele tikballen van de tegenstander. resultaat een 25-23 winst. Furos herstelde de verhoudingen wel weer en won uiteindelijk met 1-3. S.E.C. was toch tevreden met dit puntje.
Gegevens zijn aangeleverd door Ruud Janssen van VC SEC Valkenburg.

← Vorig bericht

Monseigneur de Jong opent jubileum K.I.V.

Een onfortuinlijk Readyweekeinde.

Volgend bericht →