Betrokken bestuurder van verkeersongeval gezocht.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Betrokken bestuurder van verkeersongeval gezocht.

Van ongeval woensdagochtend rond 7.40 uur op de A79.De politie is op zoek naar een bestuurder die betrokken was bij een verkeersongeval woensdagochtend op A79. Bij dit ongeval waren meerdere auto’s betrokken en is een persoon met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.
Een bestuurder met een nog onbekende auto heeft woensdagochtend rond 07.20 ingevoegd op de A79 richting Maastricht. Een andere bestuurder moest voor de invoegende auto uitwijken naar de andere rijbaan. Hij verloor de macht over het stuur en botste tegen de middengeleider. De auto is om zijn as gedraaid. Een andere bestuurder is hiervoor weer uitgeweken en is van achteren aangereden door weer een andere personenauto. Die vervolgens op de vluchtstrook tot stilstand kwam. Deze bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval en wil graag in contact komen met de automobilist die na het invoegen op de A79 richting Maastricht is doorgereden. Alle betrokken personenauto’s zijn met materiële schade afgesleept.
Getuigenoproep
Was u getuige van dit verkeersongeval of kent u de bestuurder met de nog onbekende auto die invoegde op de A79 richting Maastricht, dan kunt u contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem te bereiken via 0800 – 7000.

← Vorig bericht

Succes Kerstparade leidt tot verlenging route.

Gratis parkeren met gratis 'Valkenburg-pas'.

Volgend bericht →