De bewoners van Fonterhof maken een cruise

Voorpagina » Toerisme » De bewoners van Fonterhof maken een cruise

Vanaf maandag 4 juli vrijdag 8 juli worden de bewoners van Fonterhof in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan een virtuele cruise. Deze reis wordt ondernomen met een heuse boarding pass en vliegticket. Op maandag verblijven de reizigers nog in het Limburgse Heuvelland en genieten dan van heerlijke Limburgse gerechten. Vanaf 18.00 vertrekt de cruiseliner richting Duitsland.
Na de nachtelijke tocht wordt op dinsdag 5 juli in Koblenz aangemeerd. Uiteraard worden vandaag in de middag- en avonduren Duitse gerechten geserveerd. ’s Middags kunnen de reizigers terecht in de filmlounge voor een Duitse film. Om 18.00 uur wordt weer ingescheept ditmaal voor de reis richting Frankrijk.
Woensdag 6 juli arriveert het gezelschap in la douce France. In vroege middaguren wordt in de lounge aangeschoven voor het captains diner. Op tafel komen de nodige Franse gerechten. Een Franse muziekmiddag en Franse film vult de middaguren. ’s Avonds is het tijdens de maaltijd ook weer Frans genieten. 18.00 uur wordt de reis voortgezet naar het Italiaanse Sicilië.
Donderdag 7 juli begint de dag met een Italiaans ontbijt. ’s Middags komen de echte Italiaanse lekkernijen op tafel. Daarna bestaat de gelegenheid voor Italiaanse gelati. De avondmaaltijd laat niet te raden over, uiteraard ook Italiaans. Pizza of lasagne Bolognese. Om 18.00 blaast de scheepshoorn weer en staat Griekenland in het scheepsjournaal.
Vrijdag 8 juli wordt Griekenland bezocht. Met een Grieks ontbijt wordt de dag begonnen. ’s Middags staat een BBQ op het programma en kan worden aangeschoven voor een Griekse film. De Griekse heuvels worden met een wandeling bedwongen. De avond wordt afgesloten met een bingo. Per vliegtuig wordt dan de thuisreis naar Maastricht Aachen Airport aanvaard.


 
 
 
 

← Vorig bericht

L'Eroica: historie, regen en toch kermisgevoel

Uitstel behandeling begroting ?

Volgend bericht →