Bewoners van de Stationsstraat bundelen krachten

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Bewoners van de Stationsstraat bundelen krachten

Grote veranderingen in het Stationsstraat. Bewoners moeten hun krachten bundelen anders worden ze tegen elkaar uitgespeeldAls gevolg van de infoavond voor het “Beeldkwaliteitsplan voor het Stationsgebied” probeert Helga Vrancken alle bewoners bijelkaar te krijgen om als één groep te overleggen in de lopende ontwikkelingen in hun straat.
Afgelopen week heeft ze een schrijven in alle brievenbussen gedaan. Onder het motto “samen staan we sterker” wil zij met haar buren de krachten bundelen. Zelf wil ze niet als vertegenwoordiger optreden. Ze schrijft: “Ik wil mij door middel van dit schrijven beslist niet opgooien als spreekbuis van de Stationsstraat, wellicht is er iemand onder ons die dat beter kan.
Maar ik ben wel van mening dat er stappen ondernomen moeten worden en (indien haalbaar) eenduidige standpunten ingenomen moeten worden”. Het onderwerp zou zondag in Raodskalle komen. De politieke redactie van het programma heeft echter besloten om Raodskalle zondag geen doorgang te laten vinden.
Tijdens de voorbereiding van Raodskalle heeft stationsexploitant Jacq. Pellegrom zich teruggetrokken als gast vanwege een lopende beroepsprocedure. Daar er geen bewonersvertegenwoordiger voorhanden is, viel de bodem voor een gekwalificeerde discussie weg.
Foto’s Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2007
Tekening Arcadis BV © 2007

← Vorig bericht

Ingezonden brief (9) over centrumplannen

Zondag 18 maart géén Raodskalle

Volgend bericht →