Binnenkort afval brengen bij dichtstbijzijnde milieupark

Voorpagina » Toerisme » Binnenkort afval brengen bij dichtstbijzijnde milieupark

Vanaf 2 januari kunnen onze inwoners ook gebruik maken van de milieuparken van Rd4. De colleges van B&W van de gemeenten Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul hebben besloten om op het gebied van afval nauwer te gaan samenwerken. Deze intensivering is gewenst om beter in te kunnen spelen op nieuw Rijksbeleid.
De verdere samenwerking wordt uitgewerkt in een meerjarenplan voor Maastricht-Meerssen-Valkenburg aan de Geul, periode 2019 tot en met 2023, waarin gefaseerd de samenwerking verder wordt ingevuld en waarbij wordt onderzocht of er meerdere (afval)taken bij de huidige GR Geul en Maas kunnen worden ondergebracht.
De Milieu-App (met digitale milieupas) zal vanaf 4 december beschikbaar zijn. Bij een bezoek is legitimatie verplicht en de eigen gemeentelijke tarieven zijn van kracht. Hiervoor is een nieuwe duurzame milieupas ontwikkeld die onze inwoners over enkele weken in de brievenbus ontvangen. De eerder genoemde Milieu -pp bevat, na registratie, ook een digitale uitgave van deze milieupas.

← Vorig bericht

Valkenburg wint Europese Kerstaward

Kunst en muziek in de Kloosterkerk

Volgend bericht →