BOA’s houden toezicht op tenniscomplex Berg

Voorpagina » Nieuws » BOA’s houden toezicht op tenniscomplex Berg

De Valkenburgse BOA’s gaan toezicht houden op het in verloedering geraakte tenniscomplex in Berg & Terblijt. Fractievoorzitter Niels Dauven van Algemeen Belang had tijdens de commissievergadering het college vragen gesteld. “De afgelopen tijd bereiken ons signalen van vandalisme, brandstichting, diefstal en vernielingen bij het voormalige tenniscomplex,” aldus Dauven. “Temeer omdat aangrenzende percelen, waaronder het scoutinggebouw en de voetbalclub VV Berg ‘28 overlast ervaren en er brandgevaar bestaat.”

BOA’s
Wethouder Meijers vindt dat het toezicht een taak van de BOA’s is. Het toezicht zit echter niet in de portefeuille van Meijers. Via de gemeente verneemt TV Valkenburg dat er raakvlakken zijn met de portefeuille van burgemeester Schrijen. Een volledig antwoord aan de commissie zal via het verslag van de gehouden vergadering plaatsvinden.

Camera bewaking
Wellicht zal burgemeester Schrijen ook ingaan op de vervolgvraag van Niels Dauven om mobiel cameratoezicht met 24-uurs achterwacht te laten beheren door een antikraak voorziening.

Foto’s Frans Hendriks, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Lopende acts tijdens ‘Strtfstvl’ in het centrum

Nieuwe kademuren bij Betsy Perklaan opgeleverd

Volgend bericht →