Boeken, platen en cd beurs fanfare St.Cornelius Schin op Geul

Voorpagina » Video » Boeken, platen en cd beurs fanfare St.Cornelius Schin op Geul

Op zondag 20 oktober organiseert de Koninklijke fanfare St.Cornelius in gemeenschapshuis ’t Geboew in Schin op Geul voor de achtste keer een grote boeken- en platenbeurs. Deze beurs heeft in deze acht jaren regionale bekendheid gekregen.
Van heinde en verre komen liefhebbers van boeken, platen, en CD’s naar Schin op Geul. Zij kunnen van 10.30 tot 15.30 uur goedkoop hun slag slaan voor oude en recente boeken in allerlei genres, tijdschriften, naslagwerken, jeugd-en kinderboeken, cd’s,  dvd’s, langspeelplaten en singles.
De fanfare heeft voor deze beurs een zeer ruime collectie ingezameld met voor elk wat wils. Vooral de collectie langspeelplaten is bijzonder en heel groot. Dus zeer zeker meer dan de moeite waard om te komen snuffelen. Misschien vindt u waar u al lang naar op zoek was. De prijzen zijn zeer vriendelijk. Voor weinig geld koopt u al een grote zak vol. De opbrengst van deze beurs gaat geheel naar de jeugdopleiding van de fanfare.
De fanfare kan nog altijd boeken, cd’s, dvd’s en LP’s e.d. gebruiken om haar collectie aan te vullen en te vernieuwen. Zij houdt daarvoor een inzamelactie. U kunt genoemde artikelen inleveren in ’t Geboew, Warande 43 in Schin op Geul op vrijdag 18 oktober van 13.00 tot 15.00 uur en zaterdag 19 oktober van 11.00 tot 15.00 uur.

← Vorig bericht

Gestolen quad terecht, gevonden in Berg

Fietser met hoofd tegen muur op de Cauberg

Volgend bericht →