Boekenweek 2007: 14 tot en met 24 maart

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Boekenweek 2007: 14 tot en met 24 maart

In de bieb van Valkenburg en BergWat hebben Arnon Grunberg en Youp van ’t Hek gemeen? Waar ontmoeten Remco Campert en Fokke & Sukke elkaar?
In de Boekenweek 2007! Het thema is dit jaar: humor. Het motto: LOF DER ZOTHEID – scherts, satire en ironie. Het is ontleend aan het geschrift Lof der Zotheid van Erasmus uit 1509. Hierin laat hij de Zotheid aan het woord die de kortzichtigheid van mensen van allerlei rangen en standen hekelt.
De Boekenweek is een goed moment om lid te worden van een van de Heuvellandbibliotheken, Berg en Terblijt, Eijsden, Gronsveld, Margraten, Vaals en Valkenburg. Lees meer over de Cadeautjes en activiteiten:
Wie tijdens de boekenweek (betalend) lid wordt van de bibliotheek krijgt een cadeautje: een bon waarmee het boekenweekgeschenk van Geert Mak De brug, kan worden opgehaald in de boekwinkel. Dat niet alleen, u krijgt ook een Boekenbon van 5 euro cadeau.
Voor bezoekers van de bibliotheek ligt het boekenweek-cv klaar, een exclusief cadeautje van uw bibliotheek met prijsvraag. Hierin vindt u informatie over alle werken van Geert Mak en de weergave van een ontmoeting tussen Geert Mak en Kees Fens.
Maar er is nog meer:
Grote boekenverkoop: bibliotheek Valkenburg, zondag 18 maart van 11.00 tot 15.00 uur en bibliotheek Vaals zaterdag 24 maart van 10.30 tot 12.30 uur.

← Vorig bericht

Aangehoudingen bij hennepoogst in Sibbe

Heksengilde Fauquemont

Volgend bericht →