Bokkemèrt ter overname aangeboden.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Bokkemèrt ter overname aangeboden.

Gemeente gaat op zoek naar nieuwe exploitant.Stichting Evenementen Valkenburg aan de Geul Promotion zal de bekende Bokkemèrt dit jaar niet meer organiseren. Tv Valkenburg berichtte hierover al begin februari. KLIK HIER om het bericht nogmaals te lezen.

In een persverklaring zegt de organisatie geen Bokkemert meer te organiseren vanwege de hoge financiële kosten aan beveiligers. "Dat is echter feitelijk onjuist", zegt nu het bestuur van de Stichting.

Het bestuur en de gemeente Valkenburg aan de Geul zijn nu op zoek naar andere organisatoren om de jaarmarkt georganiseert te krijgen.
Lees hieronder het volledige persbericht van de Stichting Evenementen Valkenburg aan de Geul Promotion:

Bokkemèrt Valkenburg ter overname
Stichting Evenementen Valkenburg aan de Geul Promotion zal de bekende Bokkemèrt die jaarlijks plaatsvindt in het centrum van Valkenburg, in 2014 niet meer organiseren.

Helaas zijn er in diverse media enkele onjuistheden medegedeeld met betrekking tot de organisatie van de Bokkemèrt 2014. Stichting Evenementen Valkenburg aan de Geul Promotion heeft, in overleg met de gemeente, aangegeven na enkele verdienstelijke en succesvolle jaren de organisatie van de Bokkemèrt over te willen dragen aan een andere partij. De berichtgeving in de media dat de Bokkemèrt 2014 niet georganiseerd zou worden vanwege de hoge financiële kosten aan beveiligers die verplicht zijn door de gemeente Valkenburg, is echter feitelijk onjuist.
De Bokkemèrt
Daar waar de jaarmarkt ooit begon als een ‘tussendoortje’ in de rustige periode tussen zomer en herfst, is de Bokkemèrt nu uitgegroeid tot een van de grootste jaarmarkten van Limburg. De markt heeft een straatlengte van bijna drie kilometer en ruim 350 kramen. Elk jaar komen er tienduizenden bezoekers naar het centrum van Valkenburg om de Bokkemèrt te bezoeken.

Einde persbericht

← Vorig bericht

V.O.C. brengt nieuwe informatiegids uit.

Gemeente: Misplaatste 1 april grap hondencontroles.

Volgend bericht →