Burgemeester en Treble promoten elkaar

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Burgemeester en Treble promoten elkaar

Maandag 24 maart 2006 presenteerden de nieuwe coalitiepartijen van de gemeente Valkenburg aan de Geul hun coalitieakkoord. Hierin staat beschreven dat de burgemeester de presentatie en promotie van Valkenburg voor zijn rekening moet nemen. Burgemeester Constant Nuijtens laat er geen gras over groeien en gaat meteen aan de slag. Hij gaat op donderdag 27 april 2006 met de groep Treble mee naar Parijs om samen met de groep zijn gemeente te promoten. Op dit moment zijn de Valkenburgse dames van Treble, de Nederlandse vertegenwoordigers op het Eurovisie Songfestival in Athene, bezig met een Tour door Europa om hun liedje te promoten. Nuijtens wil hun daar graag bij helpen met de voorwaarde dat zij hem helpen Valkenburg op de kaart te zetten.

Valkenburg steunt Treble-Tour

Om de grote Treble-tour te kunnen betalen heeft Treble een unieke actie bedacht. Zij gaan Europa verkopen! Valkenburg aan de Geul is trots op Treble en met plezier steunt de gemeente de groep, die een tweetal Valkenburgers in haar gelederen heeft. Om deze bijzondere inwoners in hun tour te ondersteunen heeft de gemeente Valkenburg aan de Geul een tweetal landen gekocht. Burgemeester Constant Nuijtens: “Valkenburg aan de Geul wil graag de groep met enkele enthousiaste Valkenburgers op deze manier helpen. Ik zal dan ook meegaan met Treble naar Parijs, de hoofdstad van het land Frankrijk dat wij als gemeente hebben gekocht. Ik zal hun daar helpen hun lied en onze Wereldwielerstad Valkenburg aan de Geul te promoten. Onze gemeente staat dit jaar namelijk in het teken van het bruisende Wielerjaar Valkenburg aan de Geul 2006, waarin Protourklassieker Amstel Gold Race (paaszondag 16 april), de aankomst van de derde etappe in de Tour de France (dinsdag 4 juli) en de Europese kampioenschappen voor junioren en beloften onder 23 jaar (12 t/m 16 juli, i.s.m. de gemeente Heerlen) de absolute speerpunten zijn.”

Aan de vooravond van hun Europese rondreis heeft burgemeester Constant Nuijtens, onder massale belangstelling, zijn bijzondere inwoners al succes gewenst en vervolgens uitgezwaaid. Tijdens deze bijeenkomst op zaterdag 25 maart 2006, waar Treble een fantastisch mini-concert gaf, bleek hoe populair Treble in Valkenburg is.

← Vorig bericht

Spinning levert € 2000 op voor Demi Pieters

Wie herkent dit meipaar uit 1935 ?

Volgend bericht →